Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Başakşehir İddaa Tahmini 28.02.2024

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir deplasmanda, Trabzonspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 17.30’da start alacak ve A SPORT kanalından takip edilebilecek.

Trabzonspor ile Başakşehir takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Trabzonspor galibiyetine 1.99, beraberlik tercihine 3.72, Başakşehir galibiyetine ise 3.72 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. KGVAR tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Trabzonspor Tur Peşinde 

Trabzonspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor’u 1-0 ile geçen Trabzonspor galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçı kazanarak geçen Bordo Mavililer 3. Sıradaki yerini koruyor. Öte yandan bu 3 maçta gol yemediklerini de belirtelim. Türkiye Kupası’nda bu hafta içi Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Abdullah Avcı’nın öğrencileri turun favorisi olarak gösteriliyor. Bir önceki turda Gençlerbirliği deplasmanına konuk olan Trabzonspor, rakibini uzatmalarda 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmişti. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic sakat olan isimler. 

Başakşehir Sürpriz Arayacak 

Başakşehir Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Gaziantep FK deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. Piatek ve Abeid’in attığı gollerle 2-0 kazanan Çağdaş Atan’ın öğrencileri 2 maçlık mağlubiyet serisini de sona erdirdi. Süper Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiren Başakşehir bu hafta içi Türkiye Kupası mesaisine çıkacak. Çeyrek finalde Trabzonspor’un konuğu olacak Başakşehir’i zor bir maç bekliyor. Bir önceki turda Hatayspor’u penaltı atışları ile mağlup ederek turu geçen Başakşehir, Trabzonspor deplasmanında da tur arayacak. Maç öncesinde Başakşehir’de Patryk Szysz ve Dimitris Pelkas’ın sakatlıkları sürüyor. 

Trabzonspor – Başakşehir Maç Bilgileri

Trabzonspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic sakat olan isimler. Başakşehir’de Patryk Szysz ve Dimitris Pelkas’ın sakatlıkları sürüyor. 

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Thomas Meunier, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Taxiarchis Fountas, Enis Bardhi, Enis Destan

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Serdar Gürler, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Trabzonspor Süper Lig’de galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Geçen hafta Adana Demirspor’u tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanı aldılar. Türkiye Kupası’nda ise bir önceki turda Gençlerbirliği’ni eleyen Bordo Mavililer çeyrek finalde Başakşehir ile eşleşti. Başakşehir ise geçen hafta Gaziantep FK’yı deplasmanda 2-0 mağlup ederek moral buldu. Avrupa umutlarını devam ettiren Çağdaş Atan’ın öğrencileri Türkiye Kupası çeyrek final maçında Trabzonspor’a konuk olacak. Bir önceki turda Hatayspor’u penaltı atışları ile eleyen Başakşehir, Trabzonspor deplasmanında tur peşinde. Piatek son dönemde iyi işlere imza atıyor. Gollere yönelmekte fayda görüyorum. Trabzonspor’da formda bir dönemden geçiyor. Her iki ekipte gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor tek golle kazandı. Başakşehir’i 1-0 mağlup ederek yarı finale çıktılar.