Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Stuttgart Maç Tahmini 02.03.2024

Almanya Bundesliga‘da 8 haftadır maç kazanamayan Wolfsburg ile son 5 hafta namağlup yoluna devam eden Stuttgart karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:30’dabaşlayan mücadele, beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Wolfsburg galibiyetine 3.24, beraberliğe 3.58, Stuttgart galibiyetine ise 2.21 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Wolfsburg Galibiyete Hasret

Almanya Bundesliga’da 8 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Wolfsburg’un, bitime 11 hafta kala düşme hattıyla arasındaki puan farkı 8’e kadar indi. Niko Kovac ve öğrencileri, sezonun ikinci yarısına son derece kötü bir başlangıç yaptı. Son 8 haftalık fikstürü 6 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, Union Berlin karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, Dortmund ve Frankfurt ile berabere kaldı. Son 8 haftada kalesini gole kapatmayı başaramayan ve rakip fileleri havalandıran Wolfsburg, savunma zafiyetleriyle galibiyetten uzak kaldı. Üst sıra hayalleri büyük ölçüde sona eren ev sahibi, son 11 haftada ligde kalma mücadelesi verecek. Wolfsburg bu hafta sahasında Stuttgart’ı konuk edecek.

Stuttgart Üst Sıraları Bırakmadı

Stuttgart, Almanya Bundesliga’da son 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Sezon genelinde büyük bir başarı gösteren Sebastian Hoeness ve öğrencileri, 23 haftayı 15 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı ve topladığı 47 puanla 3. sırada kendisine yer buldu. Son 5 haftalık fikstürde Leipzig, Freiburg, Mainz 05 ve Darmstadt 98’e karşı üst üste galibiyetlere imza atan Stuttgart, geçtiğimiz hafta ise Köln ile 1-1 berabere kaldı. Son 5 haftada rakip fileleri 14 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Rakip fileleri tam 52 kez havalandırmayı başaran Stuttgart, ligin en golcü takımları arasında yer alıyor. Bu hafta seriyi Wolfsburg deplasmanında 3 puanla sürdürmek isteyen konuk ekibin, 2. sıra ile arasında 6 puan fark bulunuyor.

Wolfsburg – Stuttgart Maç Bilgileri

Wolfsburg – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Stuttgart cephesinde ise Nikolas Nartey’in sakatlığı devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Pavao Pervan, Rogerio, Maxence Lacroix, Moritz Jenz, Joakim Maehle, Kevin Paredes, Lovro Majer, Jonas Older Wind, Mattias Svanberg, Kevin Behrens, Maxi Arnold.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Fabian Bredlow, Maximilian Mittelstadt, Hiroki Ito, Waldemar Anton, Angelo Stiller, Lilian Egloff, Chris Führich, Atakan Karazor, Jamie Leweling, Enzo Millot, Sehrou Guirassy.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 5 haftadır bileği bükülmeyen, ilk 23 haftanın ise en başarılı takımları arasında yer alan Stuttgart, güven vermeye devam ediyor. Hoeness ve öğrencilerinin, kazanmaya Wolfsburg deplasmanında devam edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.91

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.21

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart deplasmandan 3 puanla dönerek, yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkardı. Tam 5 gole imza atılan mücadelede, Stuttgart deplasmandan aldığı galibiyetle, Bundesliga sahnesinde bizleri yanıltmadı.