Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Borussia Dortmund İddaa Tahmini 02.03.2024

Almanya Bundesliga‘nın 24. haftası kapsamında, Union Berlin ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. 2 Mart Cumartesi Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Union Berlin galibiyetine 3.48, beraberliğe 3.57, Borussia Dortmund galibiyetine ise 2.11 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.03, beraberliğe 3.12, konuk ekibe ise 1.85 oran veriyor.

Union Berlin Vites Yükseltti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Union Berlin, düşme hattından uzak kalarak, bitime 11 hafta kala rahat bir nefes aldı. Geçen sezonun sürpriz takımı, bu sezon Urs Fischer önderliğinde sezona son derece kötü bir başlangıç yaptı. Geçen sezon Bundesliga’da sezonun teknik adamı olarak seçilen Urs Fischer ile yollarını ayıran ve göreve Nenad Bjelica’yı getiren Union Berlin, yeni hocasıyla düşme hattından uzaklaşmayı başardı. Son 4 haftada maç kaybetmeyen ev sahibi, Mainz 05 deplasmanından alınan 1-1’lik beraberliğin ardından, Wolfsburg ve Hoffenheim karşısında üst üste galibiyetlere imza attılar. Geçen haftayı ise Heidenheim karşısında 2-2’lik beraberlikle geride bıraktılar. Düşme hattıyla arasında 8 puan fark bulunan Union Berlin, bu hafta seriyi Dortmund karşısında sürdürmek istiyor.

Dortmund 8 Hafta Sonra Mağlup

Almanya Bundesliga’da 8 hafta boyunca namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Borussia Dortmund, geçtiğimiz hafta iç sahada Hoffenheim’a karşı kaybetti. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Sarı Siyahlılar, bitime 11 hafta kala liderin tam 20 puan gerisine düştü. Şampiyonluk hayalleri büyük ölçüde sona eren Edin Terzic ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi veriyor. Son 9 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan, 23 haftalık fikstürden ise 11 galibiyet, 8 beraberlik, 4 mağlubiyetle 41 puan toplamayı başaran Dortmund, 4. sırada yer alıyor. Üst sıra yarışının içerisinde kalmak isteyen Sarı Siyahlılar, bu hafta ise Union Berlin deplasmanında galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında Union Berlin’i iç sahada galibiyetle geçmeyi başardıklarını söyleyelim.

Union Berlin – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Union Berlin – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Dortmund cephesinde Donyell Malen kart cezalısı.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Alex Kral, Danilho Doekhi, Jerome Roussillon, Robin Gosens, Robin Knoche, Andras Schafer, Rani Khedira, Lucas Tousart, Benedict Hollerbach, Kevin Behrens.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ian Maatsen, Nico Schlotterbeck, Niklas Süle, Emre Can, Julian Ryerson, Marcel Sabitzer, Marco Reus, Bynoe-Gittens, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

İddaa Tahmini

Dortmund’un tam 8 maçtır sürdürdüğü yenilmezlik serisi sona erdi. Yeniden yükselişe geçmek e üst sıra iddiasını korumak isteyen Edin Terzic ve öğrencileri, kümede kalma mücadelesi veren Union Berlin karşısında sahadan galibiyetle ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.85

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.11

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund galibiyetlerine geri döndü. Edin Terzi ve öğrencileri, Union Berlin engelini deplasmanda gol yemeden geçti. Karim Adeyemi ve Ian Maatsen’in golleri 2 gollü galibiyeti getirdi.