sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.03.2024

Günün gollü geçmesini beklediğim karşılaşmalardan oluşturduğum ‘karşılıklı gol var’ kuponum hazır. Herkese bol şans.

Brentford – Chelsea: KGVAR, 1.34 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; Brentford Premier Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu West Ham deplasmanından puansız döndü. Rakibine 4-2 kaybeden Thomas Frank’ın ekibinde moraller bozuk. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da puan çıkartamayan Brentford düşme hattına da yaklaşmış durumda. 18. Sırada bulunan Luton Town’un sadece 5 puan önündeler. Son 3 maçlık süreçte kalesinde tam 9 gol gören Brentford bu hafta sonu Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Brentford adına son derece zor bir maç. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Rico Henry, Aaron Mickey, Bryan Mbeumo ve Kevin Schade’nin sakatlıkları devam ediyor. Chelsea geçtiğimiz hafta sonu İngiltere Lig Kupası finalinde karşı karşıya geldiği Liverpool’a direnemedi. Uzatmaların 2. Yarısının son anlarında yedikleri golle 1-0 kaybeden Chelsea dramatik bir mağlubiyet yaşadı ve şampiyonluğu Liverpool’a kaptırdı. Premier Lig’de ise bu sezon bir türlü üst sıraları zorlayamayan Maviler 11. Sırada yer alıyor. 2 hafta önce Etihad’da konuk oldukları Manchester City ile 1-1 berabere kalmışlardı. Son 4 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Pochettino’nun ekibi bu hafta sonu Brentford’a konuk oluyor. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Benot Badiashille, Romeo Lavia, Marc Cururella, Christopher Nkunku ve Reece James sakat olan isimler. Brentford geçen hafta konuk olduğu West Ham deplasmanından puansız döndü. Mücadeleyi 4-2 kaybettiler. Premier Lig’de son 3 maçını kaybeden Thomas Frank’ın ekibi düşme hattına iyice yaklaştı. Chelsea ise Lig Kupası finalinde Liverpool’a 1-0 kaybetti ve moraller bozuk. Premier Lig’de ise oynadıkları son maçta Wolverhampton’a 2-1 kaybetmişlerdi. Zor bir maç olacak iki takım adına. Brentford’un galibiyete ihtiyacı var ama işi kolay değil. Gol bulacaklarını düşünüyorum ama savunmada da sorunlar var. Gollü bir maç izleriz Her iki takımda skor üretir.

Newcastle United – Wolverhampton: KGVAR, 1.39 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Newcastle United Premier Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Eddie Howe’un öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Arsenal deplasmanında vasat bir performans gösterdi ve mücadeleden 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Avrupa yarışında önemli bir kayıp yaşayan Newcastle United, Wolverhampton ve West Ham’ın kazandığı haftayı puansız geçti. Premier Lig’de 10. Sırada yer alan Newcastle United’ın ilk 7 hattı ile arasında 2 puanlık fark var. Bu hafta sonu St. James Park’ta Wolverhampton’ı konuk edecek olan Newcastle United’da Callum Wilson, Elliot Anderson, Joelinton, Nick Pepe ve Matt Targett’ın sakatlıkları devam ediyor. Wolverhampton Premier Lig’de son 2 haftayı kazanarak geçti. Gary O’Neil’ın ekibi Tottenham deplasmanında 2-1 kazanarak sürpriz yapmıştı ve bu galibiyetin ardından geçen hafta Molineux Ground’da Sheffield United engelini de 1-0 ile geçtiler. Son 2 haftada 6 puan toplayan Wolverhampton’ın Avrupa umutları da devam ediyor. Bu hafta sonu ise St. James Park’ta Newcastle United’ın konuğu olacaklar. Newcastle United’ın 2 puan önünde yer ealan Wolverhampton, güçlü rakibi karşısında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Wolverhampton’da Matheus Cunha’nın sakatlığı sürüyor. Newcastle United’ın Premier Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta sona erdi. Emirates’de konuk oldukları Arsenal’a 4-1 kaybeden Newcastle United’da moraller bozuk. Bu hafta St. James Park’ta Wolverhampton’ı konuk edecekler. Wolverhampton ise son 2 haftayı kazanarak geçti. Önce Tottenham’ı 2-1 ardından ise Sheffield United’ı 1-0 mağlup ettiler. Bu sezon Premier Lig’in dikkat çeken takımlarından biri olan Wolverhampton hücumda da üretken. Gollü bir maç beklentim var. Newcastle United kalesisini gole kapatamıyor. St. James Park’ta gollü bir maç izleriz.

Everton – West Ham: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Everton adına geçtiğimiz hafta içi sevindirici bir gelişme yaşandı. Federasyon tarafından yapılan açıklamanın ardından Everton’ın 0 puan silme cezası 6’ya indirildi. Hal böyle olunca Everton’ın puanı 25 oldu ve kümede kalma yolunda biraz daha rahatladılar. 18. Surada bulunan Luton Town ile aralarında 5 puanlık fark var ama Everton’ın son dönemde iyi sonuçlar alamadığı bir gerçek. Geçen hafta sonu AMEX’de Brighton’dan 1 puan koparttılar ama galibiyet hasretleri devam etti. Üst üste 9 maçtır kazanamayan Everton bu hafta Goodison Park’ta West Ham’ı ağırlayacak. Maç öncesinde Everton’da Arnaut Danjuma ve Andre Gomes sakat olan isimler. West Ham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Bretford’u konuk eden Londra ekibi mücadeleyi 4-2 kazanarak kötü gidişatı sona erdirdi. Premier Lig’de 6 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Londra ekibinin Avrupa umutları da devam ediyor. Brighton ve Manchester United’ın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen David Moyes’un öğrencileri bu hafta sonu ise Goodison Park’ta Everton karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde West Ham’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Everton Premir Lig’de geçen hafta Brighton deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de son 9 maçından da galibiyet çıkartamayan bir Everton var. Puan silme cezasının düşürülmesinin ardından 15. Sıraya yükseldiler. West Ham ise Premier Lig’de geçen hafta Brentford engelini 4-2 ile geçti. İç sahada kolay bir galibiyet alan David Moyes’un öğrencileri 6 maçlık kazanamama serisini de sona erdirmiş oldu. Bu hafta sonu ise Everton deplasmanında puan arayacaklar. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulmasını bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.86

Bets10 Bahis Oranı: 4.33