sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 02.03.2024

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Rayo Vallecano – Cadiz: MS 1, 1.59 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; Rayo Vallecano La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Montilivi’de Girona’ya konuk olan Inigo Perez’in öğrencileri karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Inigo Perez yönetiminde çıktığı 2 maçtan da puan kaybı ile ayrılan Rayo Vallecano’da işler pek yolunda gitmiyor. La Liga’da bu sezon özellikle taraftarı önünde de ciddi puan kayıpları yaşayan Rayo Vallecano’da iç sahada kazanamama serisi 10 maça çıktı. Bu hafta sonu ise Vallecas’da Cadiz’i konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Rayo Vallecano’da Diego Mendez’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Cadiz La Liga’da geçen hafta Nuevo Mirandilla’da konuk ettiği Celta Vigo ile yenişemedi. Daha doğrusu 1 puanı son saniyede buldukları golle kurtardılar. Celta Vigo karşısında 2-0 geriye düşen Cadiz son saniyede Darwin Machis’in attığı harika golle 1 puanın sahibi oldu. İyi bir direnç gösterdiler ama galibiyet hasretleri devam ediyor. Mauricio Pellegrino yönetiminde çıktığı 5. Maçtan da puan kaybı ile ayrılan Cadiz’de kazanamama serisi 22 maça çıktı. La Liga’da düşme hattında yer alan Cadiz bu hafta sonu Rayo Vallecano’ya konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Cadiz’de Roger Marti, Luis Hernandez ve Fede San Emeterio sakat olan isimler. Rayo Vallecano geçen hafta Girona deplasmanında da puan kaybetti. Montilivi’de konuk oldukları rakibine 3-0 mağlup oldular. La Liga’da son 7 maçını kazanamayan Rayo Vallecano’da moraller bozuk. Cadiz ise geçen hafta Nuevo Mirandilla’da Celta Vigo ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 geriden gelip 1 puanı kurtardılar ama La Liga’da aylardır galibiyet alamayan bir Cadiz var. Vallecas’da maçın favorisi Rayo Vallecano. Rayo Vallecano’dan artık 3 puan beklentim var. 7 maçlık kazanamama serisini sona erdirirler ve Cadiz’i mağlup ederler.

Ankaragücü – İstanbulspor: MS 1, 1.37 (iddaa) – 1.59 (Bets10) ; Ankaragücü Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta sonu konuk oldukları Kayserispor’a 3-2 kaybettiler. 2-0 önde olduğu maçtan puan çıkartamayan Ankaragücü’nde galibiyet hasreti de 5 maça çıktı. Düşme hattındaki rakibi Gaziantep FK’nın sadece 1 puan üzerindeler. Hafta içi ise Türkiye Kupası çeyrek finalinde sürpriz yapan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri Fenerbahçe karşısında 3-0 kazanarak turu geçen taraf oldu ve adını yarı finale yazdırdı. Bu hafta sonu Süper Lig’de İstanbulspor’u ağırlayacak olan Ankaragücü’nde Alper Uludağ ve Matej Hanousek sakat olan isimler. İstanbulspor adına Süper Lig’de kümede kalma umutları yavaş yavaş azalıyor. Geçen hafta sonu iç sahada Beşiktaş’ı konuk eden İstanbulspor mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de uzun bir süredir galibiyet alamayan Sarı Siyahlılar ligin dibine demir atmış durumda. Üst üste 6 maçtır kazanamayan Osman Zeki Korkmaz’ın öğrencileri bu sezon sadece 12 puan toplayabildi. 17. Sıradaki Gaziantep FK ile aralarında 15 puanlık fark var ve ligin bitimine 11 maç kaldı. İstanbulspor’un buradan dönmesi pek kolay değil. Bu hafta sonu Ankaragücü’ne konuk olacak İstanbulspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.Ankaragücü hafta içi Türkiye Kupası’nda büyük bir sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup ederek yarı finale çıktılar. Süper Lig’de ise uzun bir süredir kazanamayan Ankaragücü geçen hafta Kayserispor deplasmanında 3-2 kaybetti. Son 5 maçtan galibiyet çıkartamadılar ve düşme hattının 1 puan üzerindeler. İstanbulspor ise kafada Süper Lig’i bitirmiş gibi. Geçen hafta Beşiktaş karşısında 2-0 kaybettiler ve son sıradalar. Makas iyice açıldı. Ankaragücü deplasmanında da işleri zor. Ankaragücü evinde kazanır ve kötü gidişatı sona erdirir.

Nottingham Forest – Liverpool : MS 2, 1.36 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; Nottingham Forest Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’ta konuk oldukları Aston Vİlla’ya 4-2 kaybetiler. Son 6 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Nuno Espirito Santo’nun öğrencileri bu hafta sonu ise lider Liverpool ile kozlarını paylaşacak. Düşme hattında bulunan Luton Town’un sadece 4 puan üzerinde yer alan Nottingham Forest küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Premier Lig’de bu sezon Nottingham Forest’ın 6 galibiyeti var ve bu 6 galibiyetin 4’ünü City Ground’da aldılar. Liverpool maçı öncesinde Nottingham Forest’da önemli bir eksik yok. Liverpool Premier Lig’de liderliğini devam ettiriyor. 2 hafta önce Anfield’da konuk ettikleri Luton Town’u 4-1 ile geçen Jurgen Klopp’un ekibi liderliğini sürürdü. En yakın takipçisi Manchester City’nin 1 puan önündeler. Öte yanan geçen hafta sonu Lig Kupası finalinde karşı karşıya geldikleri Chelsea’yi uzatmalarda 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştıklarını da belirtelim. Premier Lig’de bu hafta sonu City Ground’da Nottingham Forest’a konuk olacak Liverpool maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Trent Alexander Arnold, Ryan Gravenberch ve Curtis Jones’un sakatlıkları devam ediyor. Nottingham Forest geçen hafta konuk olduğu Aston Villa deplasmanından puansız döndü. Rakibine Villa Park’ta 4-2 kaybettiler. Son 6 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Nottingham Forest düşme hattına da yakın. Liverpool ise Premier Lig’de liderliğini sürdürüyor. 2 hafta önce konuk ettikleri Luton Town’u 4-1 ile geçen Liverpool, geçen hafta sonu ise Lig Kupası finalinde Chelsea’yi 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Liverpool bu hafta konuk olacağı Nottingham Forest deplasmanında da maçın favorisi. City Ground’da kazanarak liderliğini devam ettirirler.

Toplam İddaa Oranı: 2.96

Bets10 Bahis Oranı: 4.57