sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 02.03.2024

2 Mart Cumartesi günü bülteninden 1 Süper Lig, 1 Premier Lig ve 1 La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.

Getafe – Las Palmas: MS 1, 1.82 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Getafe La Liga’da orta sıralarda yer alıyor. 3 maçlık yenilmezlik serileri geçtiğimiz hafta sonu sona erdi. Konuk oldukları Barcelona deplasmanında 4-0 mağlup olan Jose Bordalas’ın öğrencileri bu sezon ligde en farklı mağlubiyetini yaşamış oldu. Barcelona mağlubiyeti ile 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Getafe, Avrupa potasının 6 puan gerisinde. Bu hafta sonu Alfonso Perez’de Las Palmas’ı konuk edecek olan Getafe’nin kazanması son derece önemli. 3 puan aldıkları takdirde Avrupa potasına yaklaşacaklar. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri sakat. Omar Alderete ve Djene Dakonam ise kart cezalıları. Las Palmas La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Gran Canaria’da Osasuna’yı konuk ettiler ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. La Liga’da son 5 haftada sadece 1 kez kazanabilen Las Palmas’ın düşüşe geçtiğini belirtelim. Avrupa yarışında Real Sociedad’ın 4 puan gerisindeler. Bu hafta sonu Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olacak Las Palmas’ı zor bir 90 dakika bekliyor diyebiliriz. Karşılaşma öncesinde Las Palmas’da Alex Suarez kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Getafe geçen hafta Barcelona deplasmanından puansız döndü. Güçlü rakibine karşı sahadan 4-0 mağlup ayrıldılar. Bu yenilginin ardından La Liga’da 3 maçlık yenilmezlik serileri sona erdi. Las Palmas ise geçen hafta Grana Canaria’da konuk ettiği Osasuna ile 1-1 berabere kaldılar. Son 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Las Palmas’da moraller bozuk. Avrupa umutları da zora girmeye başladı. Getafe iç sahada favori taraf. Alfonso Perez’de konuk edecekleri Las Palmas karşısında kazanırlar ve ilk 7 hattına yaklaşırlar.

Hatayspor – Fenerbahçe: H2, 1.51 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Hatayspor son haftalarda Süper Lig’de puan kayıpları yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor deplasmanına konuk olan Hatayspor mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Hatayspor’un düşme hattına yaklaştığını belirtelim. 17. Sırada yer alan Gaziantep FK ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Bu hafta sonu iç sahada Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Volkan Demirel’in ekibi taraftarı önünde 5 maçtır kaybetmiyor ama Fenerbahçe karşısında da işleri pek kolay değil. Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da Guy Marcelin Kilama kart cezalısı. Rayane Aabid ve Dele Bashiru ise sakat olan isimler. Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Kadıköy’de konuk ettiği Kasımpaşa karşısında 3 puan almayı başardı ama ciddi şekilde zorlandıklarını belirtelim. Mert Hakan ve Batshuayi’nin golleriyle 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanan Sarı Lacivertliler lider Galatasaray’ın takibini devam ettirdi. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Ankaragücü’ne 3-0 kaybeden İsmail Kartal’ın öğrencileri yoluna 2 kulvarda devam edecek. Fenerbahçe’nin önceliğinin Süper Lig olduğu aşikar ama son dönemde sergilenen performans taraftarları hiç memnun etmiyor. Bu hafta sonu Hatayspor’a konuk olacak Fenerbahçe’de Joshua King ve İrfan Can Kahveci sakat olan isimler. Alexander Djiku ise kart cezalısı. Hatayspor’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Konyaspor deplasmanından puansız dönen Volkan Demirel’in ekibi sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Süper Lig’de son 3 maçını kazanamayan Hatayspor üşme hattının 1 puan üzerinde. Fenerbahçe ise geçen hafta Kasımpaşa’yı 2-1 ile geçti. Zorlandıkları maçta 3 puan aldılar ama hafta içi Türkiye Kupası’nda şok bir yenilgi yaşadılar. Ankaragücü’ne 3-0 kaybeden İsmail Kartal’ın ekibi kupaya veda etti. Bu hafta Süper Lig’de Hatayspor deplasmanında puan kaybına tahammülleri yok. Fenerbahçe reaksiyon gösterir ve Hatayspor deplasmanında farklı kazanarak moral bulurlar.

Luton Town – Aston Villa: 2.5 ÜST, 1.33 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; Luton Town Premier Lig’de oynadığı son maçta lider Liverpool ile karşı karşıya geldi ve sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Anfield’da ilk yarıyı 1-0 önde kapatmayı başardılar ama sonunu getiremediler. Premier Lig’de son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Rob Edwards’ın öğrencileri düşme hattında yer alıyor. En son galibiyetini Brighton karşısında alailen Luton Town’un son 4 haftada ise sadece 1 puan toplayabildiler. Karşılaşma öncesinde Luton Town’da Mads Juel Andersen, Daiki Hashioka ve Alfie Doghty e Elijah Adebayo’nun sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’ta Nottingham Forst’ı konuk eden Unai Emery’nin ekibi mücadeleden 4-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de son 2 maçını kazanarak geçen Aston Villa’da moraller yerinde. İlk 4 umutlarını iyice arttıran Aston Villa, Tottenham’ın 5 puan önüne geçti ama Tottenham’ın 1 maçını eksik olduğunu da belirtelim. Bu hafta sonu Luton Town’a konuk olacak Aston Villa maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Tyrome Mings, Ezri Konsa, Boubacar Kamara ve Emilaino Buendia sakat olan isimler. Luton Town hafta içi FA CUP’ta farklı bir mağlubiyet yaşadı. Manchester City karşısında 6-2 kaybettiler ve FA Cup’a veda ettiler. Premier Lig’de ise kümede kalma mücadelesi veren Luton Town için tehlike çanları çalıyor. Aston Villa ise geçen haftayı kazanarak geçti. İç sahada konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 4-2 mağlup ettiler. Bu hafta konuk olacakları Luton Town karşısında da favoriler ama Luton Town iç sahada üretken bir takım. Kolay gol buluyorlar. Gollü bir maç bizleri bekleyebilir. Tercihim 2.5 gol üstü. 

Toplam İddaa Oranı: 3.65

Bets10 Bahis Oranı: 92.25