sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 02.03.2024

2 Mart Cumartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar. 

Tottenham – Crystal Palace: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Tottenham Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettirmek istiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de Lig Kupası finali sebebiyle maç oynamayan Tottenham, bir önceki hafta sürpriz bir yenilgi almıştı. İç sahada konuk ettikleri Wolverhampton’a 2-1 mağlup oldular. Bu yenilginin ardından Premier Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Ange Postecoglou’nun öğrencileri Aston Villa’nın da 5 puan gerisine düştü ama Tottenham’ın 1 maçı eksik. Bu hafta sonu Crystal Palace’ı konuk edecen olan Tottenham maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Manor Solomon sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.Crystal Palace Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Selhurs Partk’ta konuk ettiği Burnley karşısında rahat bir galibiyet aldı. İkinci yarıda arka arkaya buldukları gollerle 3-0 kazandılar ve moral buldular. Yeni hocası Oliver Glasner yönetiminde çıktığı 2. Maçta ilk galibiyetini alan Crystal Palace kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Düşme hattındaki Luton Town ile aradaki puan farkını 8’e çıkarttılar. Bu hafta sonu ise Tottenham deplasmanında sürpriz arayacaklar. Oliver Glasner’in göreve gelişinin ardından çıktıkları 2 maçta da oyun anlamında olumlu sinyaller veren bir Crystal Palace var. Karşılaşma öncesinde Crystal Palace’da Cheick Doucoure’nin sakatlığı bulunuyor. Tottenham geçen hafta Chelsea ile karşı karşıya gelecekti ama Lig Kupası sebebiyle mücadele ileri bir tarihe ertelendi. 2 hafta önce Wolverhampton’a 2-1 kaybeden Tottenham’ın 5 maldık yenilmezlik serisi sonlandı. Bu hafta Crystal Palace’ı konuk edecekler. Crystal Palace geçen hafta konuk ettiği Burnley’i 3 golle geçti. Yeni hocası Glasner yönetiminde ilk galibiyetini aldılar. Bu hafta ise Tottenham deplasmanında sürpriz peşindeler. Tottenham’dan reaksiyon bekliyorum. Crystal Palace karşısında kazanarak 3 puanın sahibi olurlar.

Valencia – Real Madrid: MS 2, 1.46 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Valencia La Liga’da geçtiğimiz hafta maç oynamadı. Los Carmenes’de karşı karşıya gelecekleri Granada mücadelesi ileri bir tarihe ertelendi. Son dönemde düşüşe geçen Valencia son 2 maçından galibiyet çıkartamadı. Las Palmas deplasmanında 2-0 kaybeden Valencia, bu mağlubiyetin ardından Mestalla’da Sevilla ile de golsüz berabere kaldılar. Son 2 maçta gol atamayan Valencia bu süreçte 5 puan bıraktı. Real Sociedad’a nazaran 1 maçları eksik ama bu hafta lider Real Madrid’i ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde Valencia’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Real Madrid La Liga’da liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Sevilla’yı konuk eden Carlo Ancelotti’nin öğrencileri zorlandığı maçta 3 puan almasını bildi. Hırvat yıldız Luka Modric’in attığı tek golle 1-0 kazanan Real Madrid liderliğini sürdürdü. Bir önceki hafta sonu ise Vallecas’da Rayo Vallecano karşısında 2 puan bırakan bir Real Madrid vardı. Girona ve Barcelona’nın kazandığı haftada hata yapmayan Real Madrid bu hafta sonu ise Mestalla’da Valencia’nın konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Real Madrid 5-1 kazanmıştı. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de David Alaba, Eder Militan, Thibaut Courtois, Joselu ve Jude Bellingham’ın sakatlıkları sürüyor. Valencia geçen hafta La Liga’da maç oynamadı. Granada ile oynayacakları karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. Son oynadıkları maçta Sevilla ile golsüz berabere kaldılar. Son 2 maçta 5 puan bırakan Valencia bu hafta lider Real Madrid’i konuk edecek. Real Madrid ise geçen haftayı galibiye ile geçti. Modric’in tek golüyle Sevilla’yı 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar. Liderliğini devam ettiren Ancelotti’nin öğrencileri bu hafta Valencia deplasmanında da maçın favorisi. Real Marid’den galibiyet bekliyorum. Mestalla’da kazanarak liderliğini sürdürürler.

Sevilla – Real Sociedad: MS 1, 2.24 (iddaa) – 2.55 (Bets10) ; Sevilla La Liga’da 4 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu lider Real Madrid’e konuk olan Sevilla maçın sonlarına doğru yediği golle rakibine 1-0 kaybetti. La Liga’da son 5 maçta sadece Real Madrid deplasmanında mağlup olan bir Sevilla var. Real Madrid maçı öncesinde çıktıkları 4 maçta 8 puan toplayarak dikkat çekmişlerdi. La Liga’da kümede kalma umutlarını sürdürmek isteyen Quique Flores’in öğrencileri bu hafta sonu Ramon Sanchez Pizjuan’da Real Sociedad’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Sevilla’da Erik Lamela, Luis Ocampos ve Djibril Sow kart cezalısı. Joan Jordan, Dodi Lukebakio ve Mariano Diaz’ın ise sakatlıkları bulunuyor. Real Sociedad’ın geçtiğimiz hafta sonu Anoeta’da Villarreal karşısında kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Rakibine 3-1 kaybeden Imanol’un ekibinde moraller bozuk ve işler yolunda gitmiyor. La Liga’da ilk 4 şansını iyice zora sokan Bask ekibinin Konferans Ligi umutları da tehlikede diyebiliriz. Son 10 haftada La Liga’da sadece 2 kez kazanabilen Real Sociedad büyük bir düşüş yaşıyor. Bu hafta sonu ise Sevilla deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da Aihen Munoz, Martin Merquelanz, Carlos Fernandez ve Aritz Elustondo’nun sakatlıkları sürüyor. Sevilla geçen hafta lider Real Madrid’e direnemedi. Maçın başından 75. Dakikasına kadar müthiş direndiler ama Modric’in şık golüne engel olamadılar. Rakibine 1-0 kaybeden Sevilla düşme hattının 6 puan üzerinde. Hala rahat bir konumda değiller. Real Sociedad ise geçen hafta sonu Anoeta’da konuk ettiği Villarreal’e 3-1 kaybetti. Mallorca galibiyetinin ardından yine başa döndüler. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Real Sociedad hiç güven vermiyor. Sevilla taraftarı önünde maçın favorisi. Formsuz Real Sociedad’ı mağlup ederler ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

Toplam İddaa Oranı: 4.38

Bets10 Bahis Oranı: 6.64