sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.03.2024

5 Mart Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk Çeyrek Finalistler belli oluyor. İddaa fikstüründe yer alan 2 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Real Sociedad – PSG: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda rövanş heyecanı başlıyor. 5 Mart Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadelede, Real Sociedad ile PSG karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise EXXEN ve TV 8.5. İspanya La Liga’da sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Real Sociedad, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk mağlubiyetini Son 16 Turu’nda aldı. La Liga’da son 6 haftanın 5’inde puan kaybeden Imanol Alguacil ve öğrencileri, son 2 haftada ise önce Villareal, ardından Sevilla’ya karşı mağlup oldu. Üst sıralardan uzaklaşmaya başlayan Real Sociedad, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda namağlup bir performans ortaya koyarken, İnter, Benfica ve Salzburg’u geçerek Son 16 biletini cebine koydu. PSG eşleşmesinin ilk maçında Parc des Princes deplasmanına konuk olan İspanyol ekibi, 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. İlk yarı golsüz beraberlikle geçilirken, ikinci yarı ev sahibi savunmada ciddi sıkıntılar yaşadı. 2-0’lık mağlubiyetle tur şansını zora sokan Real Soceidad, bu hafta taraftarı önünde sürpriz arayacak. Fransa Ligue 1’in lideri PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final kapısını araladı. Fransa Ligue 1 sahnesinde 19 maçtır kaybetmeyen, 24 hafta sonunda ise sadece 1 kez mağlup olan PSG, en yakın rakibine 9 puan fark açtı. Şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağlayan konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nu ilk maçında ise Real Sociedad engelini 2-0’lık galibiyetle geçti. Maç boyunca üstün bir futbol sergileyen konuk ekipte, galibiyeti getiren goller Kylian Mbappe ve Bradley Barcola ikilisinden geldi. Luis Enrique yönetiminde iki kulvarda birden bu sezon etkili olmayı başaran PSG, İspanyol teknik adamıyla tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak istiyor. Uzun süredir Şampiyonlar Ligi için iddialı kadrolar kurmasına kaşın, bir türlü istediğini alamayan PSG, bu sezon tecrübeli teknik adamıyla şampiyonluğun favorileri arasında yer alıyor. Ligue 1’de son 2 hafta Rennes ve Monaco ile berabere kalan konuk ekip, puan tablosundaki avantajını kullanmaya devam ediyor. Son 16 Turu’na kadar namağlup bir Şampiyonlar Ligi performansı sergileyen Real Sociedad, PSG deplasmanında mağlubiyetten kurtulamadı. İç sahada kazanmaya ve gole ihtiyacı olan İspanyol ekibi, zoru başarmak istiyor. PSG ise uzun süredir Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak istiyor. Bu sezon önemli adımlar attılar ve Çeyrek Final için  avantajlı taraftalar. İki takımında rövanşta skor üreteceğini düşünüyoruz.

Bayern Münih – Lazio: MS 1 ve 2.5 ÜST, 1.53 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 5 Mart Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde, Bayern Münih ile Lazio kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te başlayan mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da bu sezon Bayern Münih hegemonyası sona ermek üzere. Son 11 yılın şampiyonu olarak yoluna devam eden ev sahibi, Thomas Tuchel yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yaparken, son haftalarda yaşanan üst üste puan kayıplarının arından, zirveden uzak kaldı. Bayer Leverkusen namağlup liderliğini sürdürürken, Bayern Münih bitime 10 hafta kala zirvenin 10 puan gerisine düştü. Tuchel ile sezon sonunda yollarını ayırma kararı alan ev sahibi, geçtiğimiz hafta aldığı 2-2’lik Freiburg beraberliğinin ardından, şampiyonluk hayallerine büyük ölçüde veda etti. Rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çeviren Bayern Münih’in, bu sezon hedefinde tek kupa kaldı. Devler sahnesinde şampiyonluğu hedefleyen Bavyera ekibi, Son 16 Turu’nun ilk maçında karşı karşıya geldiği Lazio karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Rövanşta kazanmaktan başka şansı kalmayan ev sahibi, ilk maçta daha üstün bir futbol ortaya koymasına karşın, penaltı golüyle mağlup oldu. Ciro Immobile attı, sezon boyunca UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sürpriz sonuçlara imza atan Lazio, Son 16 Turu’nun ilk maçında Bayern Münih’i mağlup etmeyi başardı. Maç boyunca oyunun hakimiyetini rakibine veren Sarri ve öğrencileri, yakaladığı ilk net fırsatta ise penaltıyı aldı ve Immobile ile penaltıyı gole çevirdi. Zorlu Almanya deplasmanına avantajla çıkacak olan Lazio, İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında kötü sonuçlar aldı. Tamamen devler sahnesine odaklanan konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta Fiorentina ve Milan’a karşı mağlup olurken, son 6 haftanın ise 4’ünde mağlup oldu. Ligde üst sıralardan umudunu kesen Lazio, Şampiyonlar Ligi’nde sürprizlerine devam etmek istiyor. Son yıllarda en zor günlerini geçiren Bayern Münih karşısına çıkacak olan konuk ekip, ilk maçta olduğu gibi rövanşta da savunma etkisine güveniyor diyebiliriz. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne odaklanan Bayern Münih, bu sezon elinde kalan tek kupa şansını kaçırmak istemiyor. Son haftalarda kötü sonuçlar alsa da, sezon genelinde Bayern Münih etkisini izledik. Ev sahibi Lazio’ya karşı bir kez daha hata yapmayacak ve iç sahada kazanmayı başaracaktır. Ev sahibinin kazanacağı mücadelede, 2.5 gol barajının da aşılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 2.40

Bets10 Bahis Oranı: 900.00