UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Kopenhag İddaa Tahmini 06.03.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş heyecanı devam ediyor. Kopenhag deplasmanda, Manchester City’e konuk olacak. Saat 23.00’te başlayacak mücadeleyi EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Manchester CityKopenhag arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Manchester City kazanır 1.50, beraberlik 3.30, Kopenhag kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 3.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Manchester City Derbide Galip 

Manchester City’de moraller yerinde. Hem Premier Lig’de hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon da şampiyonluk hesapları yapan Manchester City, son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geldiği Kopenhag’ı Parken’de 3-1 mağlup etmiş ve önemli bir avantaj yakalamıştı. Pep Guardiola’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu ise Manchester derbisinde Manchester United’ı 3-1 mağlup ederek zirve takibini devam ettirdi. Lider Liverpool’un sadece 1 puan gerisindeler. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta Kopenhag’ı konuk edecek Manchester City’nin rahat bir galibiyet alarak çeyrek finale yükselmesi bekleniyor. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Josko Gvardiol ve Jack Grealish sakat olan isimler. 

Kopenhag Evinde Kaybetti

Kopenhag geçtiğimiz hafta sonu Danimarka Süper Ligi’nde haftayı puansız kapattı. Sezonun ikinci yarısına Silkeborg ve Nordsjaelland galibiyetleri ile başlamışlardı ama geçen hafta Midtjylland deplasmanında 2-0 kaybeden Kopenhag liderliği de rakibine kaptırdı. Bu hafta içi ise UEFA Şamiyonlar Ligi’nde Manchester City’nin konuğu olacaklar. İlk maçı Parken’de 3-1 kaybeden Brian Priske’nin ekibinin turu geçme şansı iyice zora girdi. Karşılarında da Avrupa’nın en formda takımlarından biri var ve üstelik geçen sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluna karşı mücadele edecekler. Karşılaşma öncesinde Kopenhag’da Lukas Lerager’in sakatlığı sürüyor. 

Manchester City – Kopenhag Maç Bilgileri

Manchester City – Kopenhag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Josko Gvardiol ve Jack Grealish sakat olan isimler. Kopenhag’da Lukas Lerager’in sakatlığı sürüyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, John Stones, Ruben Dias, Nathan Ake, Matheus Nunes, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Kamil Grabara, Birger Meling, Kevin Diks, Denis Vavro, Elias Jelert, Diogo Gonçalves, Rasmus Falk, Mohamed Elyounoussi, Elias Achouri, Roony Bardghji, Orri Oskarsson

İddaa Tahmini

Manchester City ilk maçı Parken’de 3-1 kazanarak avantajı eline geçirdi. Kopenhag karşısında kolay bir maç olmadı ama Kevin De Bruyne önderliğinde kazanarak tur kapısın araladılar. Hafta sonu ise Manchester derbisinde Manchester United’ı 3-1 ile geçen Guardiola’nın öğrencileri Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını sürdürüyor. Kopenhag için tur şansı zora girdi. İlk maçı 3-1 kaybettiler ve İngiltere’de oynayacakları rövanş maçında umutlar iyice azaldı. Etihad’da bol gollü bir 90 dakika izleriz. Fileler en az 4 kez havalanacaktır. 

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.71

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City rövanş maçından da rahat bir galibiyet çıkarttı. Etihad’da 3-1 kazandılar ve çeyrek finale çıktılar.