UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Leipzig İddaa Tahmini 06.03.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı sürüyor. Leipzig deplasmanda, Real Madrid karşısında sürpriz arayacak. Saat 23.00’te başlayacak mücadele EXXEN platformundan yayınlanacak.

Real Madrid bugün Leipzig karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Real Madrid galibiyetine 1.60, beraberlik tercihine 4.56, Leipzig galibiyetine 5.37 oran veriyor. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR ve 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Real Madrid Galibiyet Peşinde 

Real Madrid son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geldiği Leipzig deplasmanına 1-0 kazanarak avantajı eline geçirdi. Alman ekibi karşısında çok fazla etkili olamadılar ve zorlandıklarını da belirtelim ama Brahim Diaz’ın ikinci yarının başında attığı tek golle altın değerinde bir galibiyet alarak İspanya’ya avantajlı döndüler. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri La Liga’da da şampiyonluğun en güçlü adayı. Geçen hafta sonu Mestalla’da Valencia’ya konuk olan Real Madrid mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılmasına rağmen Girona ile puan farkını açıyor. En yakın takipçisi Girona’nın 7 puan önünde lider konumdalar. Bu hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig’i konuk edecek olan Real Madrid’de Eder Militao, David Alaba ve Thibaut Courtois sakat olan isimler. 

Leipzig 4 Golle Kazandı 

Leipzig ilk maçta Real Madrid ile başa baş bir mücadele örneği göstermişti ama mağlubiyetten kaçamadılar. İkinci yarının başında Brahim Diaz’ın golüne engel olamayan Marco Rose’un ekibi karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu yenilginin ardından çeyrek final umutları da zora girdi diyebiliriz. Bundesliga’da ise ilk 4 hesapları yapan Leipzig, geçtiğimiz hafta sonu Bochum deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü maçtan farklı bir galibiyet ile ayrılan Marco Rose’un ekibi Real Madrid maçı öncesinde moral buldu. Bernabeu’da oynanacak maç öncesinde Leipzig’de Lukas Klostermann sakat. Mohamed Simakan ise kart cezalısı. 

Real Madrid – Leipzig Maç Bilgileri

Real Madrid – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Eder Militao, David Alaba ve Thibaut Courtois sakat olan isimler. Leipzig’de Lukas Klostermann sakat. Mohamed Simakan ise kart cezalısı. 

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Vinicius Junior, Jude Bellingham, Rodrygo

Leipzig'in ilk 11'i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xaver Schlager, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, Lois Openada, Yussuf Poulsen

İddaa Tahmini

Real Madrid ilk maçta aldığı 1-0’lık galibiyet ile avantajı eline geçirdi. Leipzig’i 1-0 mağlup ederek İspanya’ya avantajlı dönen Ancelotti’nin ekibi La Liga’da da liderliğini sürdürüyor. Hafta sonu Mestalla’da Valencia ile 2-2 berabere kaldılar ama hala lider konumdalar. Leipzig ise geçen hafta sonu Bochum deplasmanında 4-1 kazanarak Real Madrid maçı öncesinde moral buldu. İlk maçta Real Madrid’e 1-0 kaybettiler ve tur şansları zora girdi. Bernabeu’da gollü bir maç bekliyorum. Real Madrid maçın net favorisi ama Leipzig bu maçta skor bulacaktır. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid 1-1 berabere kalmasına rağmen turu geçen taraf oldu. Leipzig’in Şampiyonlar Ligi macerası sona erdi.