UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Kopenhag Maç Tahmini 06.03.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde Çeyrek Finalistler belli olmaya devam ediyor. 6 Mart Çarşamba akşamı sahne alacak Son 16 Turu rövanş mücadelesinde, Manchester City ile Kopenhag karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23:00 itibariyle, EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Manchester City galibiyetine 1.19, beraberliğe 7.66, Kopenhag galibiyetine ise 15.85 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçileri için sunduğu özel oran fırsatlarında ise 3.5 Üst seçeneğini değerlendirmeniz halinde, 30.00 oran kazanma şansıyla karşı karşıyasınız.

Manchester City Tur Kapısını Araladı

Manchester City geçen sezondan itibaren UEFA Şampiyonlar Ligi’nde namağlup bir performans sergiliyor. Pep Guardiola önderliğinde geçen sezon İstanbul finalinde mutlu sona ulaşan İngiliz devi, bu sezon Son 16 Turu’na kadar namağlup gelmeyi başardı. Devler sahnesinde G Grubu’nu lider bitiren ve tüm maçlarınız kazanan Manchester City, Son 16 Turu’nun ilk maçında konuk olduğu Parken deplasmanından ise 3-1’lik galibiyetle dönerek, Çeyrek Final kapısını araladı. 7’de 7 yapmayı başaran ev sahibi, rakip fileleri 21 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 8 gole izin verdi. Devler sahnesinde bir kez daha şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan City, geçtiğimiz hafta Premier Lig sahnesinde Manchester derbisinden 3-1’lik galibiyetle çıkarak, lider Liverpool ile arasındaki puan farkını 1’de tutmaya devam etti. İki kulvarda birden yoluna doludizgin devam eden ev sahibi, ligde ise 12 haftadır maç kaybetmiyor.

Kopenhag Mucize Peşinde

Danimarka Süper Ligi’nde normal sezonun son 2 haftasına girilirken, Kopenhag liderin 3 puan gerisine düştü. Geçtiğimiz hafta Midtjylland deplasmanından alınan 2-0’lık mağlubiyetle, zirveyi rakibe kaptıran Kopenhag, UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine ise veda etmek üzere. Galatasaray ve Manchester United’ı geçerek lider Bayern Münih ile birlikte gruptan çıkmayı başaran ve devler sahnesinde bu sezon en sürpriz başarılardan birine imza atan Jacob Neestrup’un öğrencileri, Son 16 Turu’nda ise Manchester City engeline takıldı. Son şampiyona karşı iç sahada 3-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekibe,  Magnus Mattsson’un harika golü farklı mağlubiyete engel olmadı. İngiltere deplasmanında sürpriz arayacak olan Kopenhag, ilk maçta iç saha avantajına rağmen rakibine karşı zor anlar yaşadı.

Manchester City – Kopenhag Maç Bilgileri

Manchester City – Kopenhag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de bu hafta Jack Grealish’in sakatlığı devam ediyor. Kopenhag cephesinde ise Lukas Lerager’in sakatlığı devam ederken, Viktor Claesson’un durumu maç saatinde belli olacak.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, John Stones, Ruben Dias, Nathan Ake, Matheus Nunes, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland.

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Kamil Grabara, Birger Meling, Kevin Diks, Denis Vavro, Elias Jelert, Diogo Gonçalves, Rasmus Falk, Mohamed Elyounoussi, Elias Achouri, Roony Bardghji, Orri Oskarsson.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Manchester City, ilk maçtan aldığı rahat galibiyetle tur kapısını araladı. Deplasmanda zorlanmadan skor üreten Pep Guardiola ve öğrencileri, etkisini iç sahada sürdürecektir. Eşleşmenin ilk maçında 3.5 gol barajı aşılırken, rövanş mücadelesinde de 3.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.71

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City 3 golle galip gelmeyi başarırken, Kopenhag bir kez daha tek golle mağlup oldu. Ev sahibi hem ilk maçta hem de rövanşta rakibine 3-1’lik üstünlük kurarken, son şampiyonu olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final biletini cebine koydu.