UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Leipzig Maç Tahmini 06.03.2024

6 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde, Real Madrid ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Dev maçı EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Real Madrid galibiyetine 1.63, beraberliğe 4.51, Leipzig galibiyetine ise 5.11 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin bizlere sunduğu özel oran fırsatlarında ise KGVAR ve 2.5 Üst seçeneğini tercih etmeniz halinde, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Real Madrid Avantajı Aldı

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçına Real Madrid adına  Brahim Diaz damga vurdu ve 48. dakikada attığı müthiş golle, 1-0’lık galibiyeti getirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon 7’de 7 yapmayı başaran Carlo Ancelotti ve öğrencileri, şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı olarak dikkat çeken Real Madrid, İspanya La Liga’da ise 21 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, liderlik ipini göğüsledi. Ev sahibinin en yakın rakibiyle arasında 7 puan fark bulunuyor. Leipzig’e karşı ilk maçta zor anlar yaşamasına rağmen, deplasmandan aldığı galibiyetle büyük bir avantaj elde eden Real Madrid, taraftarı önünde bu avantajı iyi değerlendirmek istiyor. Kaleci Lunin ilk maçta kritik kurtarışlara imza atarken, ev sahibi bu kez daha iyi bir savunma performansı sergiliyor.

Leipzig Deplasmanda Galibiyet Arayacak

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Bochum engelini deplasmanda 4-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Leipzig, zorlu Real Madrid eplasmanı öncesinde moral buldu. Almanya Bundesliga’da son 5 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktılar. Yükselen bir performans grafiğine sahip olan Leipzig’in, Real Madrid deplasmanında kazanmaktan başka şansı yok. İlk maçta Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımını iç sahada konuk eden Marco Rose ve öğrencileri, net fırsatlar yakaladığı mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Kaleci Lunin’i bir türlü geçmeyi başaramayan Leipzig, iç sahada mağlubiyetten kurtulamadı. İlk maçta tur şansını kolay kolay bırakmayacağını gösteren Leipzig, deplasmanda sürpriz bir galibiyet almak istiyor.

Real Madrid – Leipzig Maç Bilgileri

Real Madrid – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid takımında Thibaut Courtois, David Alaba ve Eder Militao’nun sakatlıkları devam ediyor. Leipzig’de ise Lukas Klostermann’ın sakatlığı devam ederken, Mohamed Simakan ise kart cezalısı.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Vinicius Junior, Jude Bellingham, Rodrygo.

Leipzig'in ilk 11'i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xaver Schlager, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, Lois Openada, Yussuf Poulsen.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı Real Madrid, Çeyrek Final kapısını araladı. İlk maçta iki takımda net fırsatlar yakalamasına rağmen, 90 dakikada tek gol Real Madrid cephesinden geldi. Rövanşta hem avantaja sahip olan Real Madrid hem de kazanmak zorunda olan Leipzig’in skor üreteceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Vinícius Júnior ve Willi Orban’ın karşılıklı gollerine ev sahipliği yapan UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde, iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı. İlk maçı kazanan Real Madrid tur atlarken, Leipzig ise üstün futboluna ve Real Madrid’e zor anlar yaşamasına rağmen, galibiyet için yeterli olamadı.