sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 07.03.2024

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi sahnesinde Son 16 Turu’nun ilk maçları sahne alıyor. 7 Mart Perşembe akşamı oynanacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Freiburg – West Ham: MS 2, 2.41 (iddaa) – 2.82 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 heyecanı devam ederken, Freiburg sahasında West Ham’ı konuk edecek. 7 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlayan mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Freiburg, UEFA Avrupa Ligi’nde tarihi bir geri dönüşle Son 16 biletini cebine koydu. Lens karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete imza atan Christian Streich ve öğrencileri, golsüz beraberlikle geçilen ilk maçın arından, Son 16 biletini cebine koydu. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda 6 maçtan 4 galibiyet alan ev sahibi, lider West Ham’a karşı ise hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup oldu. Son 16 Turu kapsamında tekrar West Ham ile karşı karşıya gelecekler. Almanya Bundesliga’da tam 6 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Freiburg, geçtiğimiz hafta iç sahada Bayern Münih ile 2-2 berabere kaldı. Favorilerden West Ham’ı saf dışına itmek isteyen ev sahibi, taraftarı önünde galibiyet arayacak. İngiltere Premier Lig’de 2 haftadır kazanan West Ham, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda galibiyet arayacak. David Moyes ve öğrencileri, Premier Lig’de 6 haftadır devam eden puan kayıplarına, üst üste galibiyetlerle son verdi ve yükselişe geçti. UEFA Avrupa Konferans Ligi2nin son şampiyonu, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna emin adımlarla ilerliyor. A Grubu’ndan lider çıkmayı başaran konuk ekip, 6 maçtan 5 galibiyetle 15 puan topladı. Freiburg, Olympiakos, Backa Topola’yı geçerek liderlik ipini göğüslemeyi başaran West Hami gruplarda 2 maçta da mağlup ettiği Freiburg ile Son 16 Turu’nda karşı karşıya gelecek. Konuk ekip deplasmanda kazanarak, tur kapısını aralamak istiyor. Bu sezon Avrupa sahnesinde Freiburg engeline 2 maçta takılmayan ve A Grubu’ndan lider çıkmayı başaran West Ham, bu kez rakibine karşı Çeyrek Final bileti arayacak. West Ham’ın rakibine karşı galibiyetlerine hız kesmeden devam edeceğini ve Premier Lig’de yakaladığı yükselişi Avrupa’da sürdüreceğini düşünüyoruz.

Karabağ – Bayer Leverkusen: H2, 1.57 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; EXEEN platformundan 7 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te canlı yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 mücadelesinde, Karabağ ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Karabağ, Azerbaycan futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Gurban Gurbanov yönetiminde UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda izlediğimiz Karabağ, Molde ve Hacken’i geçerek, lider Bayer Leverkusen’in ardından 2. sırada yer aldı. 6 maçlık fikstürü 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktılar. Son 16 Play Off Turu’nda mücadele etmeye hak kazanan Karabağ, Braga eşleşmesinin ilk maçından 4-2’lik galibiyetle çıkarken, rövanşta aldığı 3-2’lik mağlubiyete rağmen, Son 16 biletini cebine koydu. Tarihte ilk kez Son 16 Turu’na çıkan bir Azerbaycan temsilcisi olurken, ev sahibi zor bir kura çekti. Tekrar Bayer Leverkusen karşısına çıkacak olan Karabağ, Almanya temsilcisi karşısında bu sezon 2 maçta da mağlubiyetten kurtulamadı ve kalesinde 6 gol engel olamazken, rakip fileleri 1 kez havalandırabildi. Xabi Alonso’nun yönettiği Bayer Leverkusen’i bu sezon 3 kulvarda birden mağlup edebilen bir takım çıkmadı. Almanya Bundesliga’da adım adım şampiyonluğa yürüyen konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde ise şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi. Almanya Bundesliga’da ilk 24 haftayı 20 galibiyet, 4 beraberlikle geride bırakan ve en yakın rakibinin 10 puan üzerinde son 10 haftaya lider girmeyi başaran Bayer Leverkusen, tam 34 maç üst üste Bundesliga’da mağlup olmadı ve Almanya tarihinin en uzun yenilmezlik serisini elde etti. UEFA Avrupa Ligi’nde ise bu sezon 6’da 6 yapan Xabi Alonso ve öğrencileri, gruplarda beraber mücadele ettiği Karabağ ile Son 16 Turu’nda karşı karşıya gelecek. Rakibine karşı hem deplasman hem de iç sahada kazanan Bayer Leverkusen, galibiyetlerine Azerbaycan deplasmanında devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi’nde ise gruplardan namağlup lider çıkmayı başardı. Tarihi bir performansla yoluna devam eden Xabi Alonso ve öğrencileri, deplasmanda Karabağ engelini zorlanmadan geçecek ve ilk maçtan avantajı alacaktır.

Milan – Slavia Prag: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; Milan sahasında Slavia Prag’ı konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi Son 16 mücadelesi, 7 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne devam etmeyi başaramayan Milan, UEFA Avrupa Ligi’nde aynı hatayı yapmadı. Devler sahnesine veda ettikten sonra Son 16 Play Off Turu kapsamında Rennes karşısına çıkan Stefano Pioli ve öğrencileri, fişi ilk maçtan çekti. Rennes’e karşı iç sahada 3-0’lık net bir galibiyet alan Milan, rövanştan aldığı 3-2’lik mağlubiyete rağmen, Son 16 biletini cebine koydu. Slavia Prag eşleşmesinde de fişi iç sahada çekmek isteyen Milan, geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde Lazio derbisini deplasmanda kazandı. Serie A Ligi’nde son 12 haftada sadece 1 kez mağlup olan ev sahibi, son haftalarda kolay kolay maç kaybetmiyor. Şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Milan, ilk maçtan avantajı almak istiyor. Ev sahibinde moraller yüksek. Çek Cumhuriyeti Ligi’nde şampiyonluk iddiasını devam eden Slavia Prag, UEFA Avrupa Ligi’nde ise doğrudan Son 16 biletini cebine koydu. Ligde tam 9 haftadır maç kaybetmeyen ve lider ile arasındaki puan farkını 4’te tutmaya devam eden Jindrich Trpisovsky ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde ise son finalist Roma’yı geçerek, G Grubu’nda liderlik ipini göğüsledi. 6 maçtan 5 galibiyet, 15 puan toplamayı başaran Slavia Prag, sadece Roma karşısında mağlup oldu. Son 16 Turu kapsamında bir diğer İtalyan temsilcisi Milan’a deplasmanda konuk olacak olan Slavia Prag, sürprizlerine devam etmek istiyor. Lider çıkmasına rağmen zor bir eşleşmeyle karşı karşıya kalan konuk ekip, avantajı ilk maçtan rakibine vermek istemiyor. Rennes eşleşmesinde fişi ilk maçtan çeken Milan, Slavia Prag karşısında bunu tekrarlamak istiyor. İç saha etkisini ispatlayan ve son haftalarda iyi sonuçlar almayı başaran Milan, kazanmaya taraftarı önünde devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.91

Bets10 Bahis Oranı: 8.24