sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 07.03.2024

7 Mart Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde sahne alacak olan Son 16 mücadelelerini, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Marsilya – Villarreal: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Marsilya ile Villarreal, 7 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te karşı karşıya geliyor. UEFA Avrupa Ligi Son 16 mücadelesi, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak. Marsilya cephesinde Jean-Louis Gasset etkisini izliyoruz. Marcelino ve Gennaro Gattuso yönetiminde aradığı başarıyı bulamayan ev sahibi, göreve Gasset’in gelişiyle birlikte, hem Fransa Ligue 1 hem de UEFA Avrupa Ligi’nde üst üste galibiyetlere imza attı. Fransa Ligue 1’in son 2 haftasında Montpellier’e karşı 4-1’lik, Clermont’a karşı ise 5-1’lik galibiyetlere imza atan Marsilya, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu kapsamında karşı karşıya geldiği ve ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Shakhtar Donetsk’e karşı rövanşta ise 3-1’lik galibiyete imza attı. 3 maçta 12  gole imza atan ev sahibi, teknik adam değişikliğiyle birlikte hücum hattında etkili olmaya başladı. Son 16 Turu kapsamında Villerreal ile karşı karşıya gelecek olan Fransa temsilcisi, iç sahada kazanmak istiyor. Marsilya kariyeri kısa sürede sona eren ve başarılı olamayan Marcelino, Villarreal kariyerine ise iyi bir başlangıç yaptı. Konuk ekip teknik adam değişikliğinin ardından, İspanya La Liga’da tam 7 haftadır maç kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Granada karşısında aldıkları 5-1’lik galibiyetle, Avrupa sahnesine moralli geliyorlar. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda liderliği kimseye bırakmayan Villarreal, Rennes, Maccabi Haifa ve Panathinaikos engellerini geçti. 6 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başardılar ve doğrudan Son 16 Turu’na katıldılar. Son 5 hafta grupta maç kaybetmeyen konuk ekip, 6 maçta 9 gol bulurken, kalesinde ise 7 gole izin verdi. Seriyi sürdürmek isteyen Villarreal, bu hafta seriyi Marsilya deplasmanında sürdürmek istiyor. İlk maçtan avantajla dönerek, iç sahada tur atlamak istiyorlar. Marsilya ve Villarreal, teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçti. İki takımda son haftalarda iyi hücum performanslarıyla dikkat çekti. Avantajla ilk maçtan ayrılmak isteyen iki formda takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Sturm Graz – Lille: MS 2, 1.97 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; 7 Mart Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 mücadelesinde, Sturm Graz ile Lille karşı karşıya gelecek. Saat 20:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sturm Graz, Avusturya Bundesliga’da şampiyonluk iddiasını sürdürürken, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi verecek. Chritstian Ilzer ve öğrencileri, Bundesliga sahnesinde son 8 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, normal sezonun bitmesine 1 hafta kala, lider ile puan farkını 2’ye indirdi. Geçen hafta Wolfsberger’e karşı iç sahada 4-0’lık galibiyete imza attılar. Şampiyonluk Turu öncesinde önemli bir başarı gösteren ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’ne veda ederken Konferans Ligi’nde ise Slovan Bratislava engelini geçmeyi başardı. Toplamda 5-1’lik skorla rakibini saf dışına iten Sturm Graz, Konferans Ligi macerasına iyi bir başlangıç yaptı. Fransa Ligue 1 sahnesinde üst sıraları bırakmayan Lille, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi verecek. Konuk ekip hem bu sezon iki kulvarda birden sergilediği performans hem de kadro kalitesiyle, Konferans Ligi’nde şampiyonluğun en güçlü adayları arasında. Fransa Ligue 1’de 24 haftadan 11 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyetle 41 puan toplamayı başaran konuk ekip, 4. sırada kendisine yer buldu. Üst sıraları bırakmayan Lille, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise maç kaybetmedi. A Grubu’nda bu sezon Slovan Bratislava, Olimpija ve KI Klaksvik’ya karşı 6 maçtan 4 galibiyet, 2 galibiyetle 14 puan topladılar. Liderlik koltuğunu bırakmayan ve doğrudan Son 16 Turu’na katılan Lille, bu hafta Sturm Graz deplasmanında galibiyet arayacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin şampiyonluk adayları arasında yer alan Lille, aynı zamanda Fransa Ligue 1’de iyi performanslar sergiledi. İki kulvarda birden etkili olan Fonseca ve öğrencileri, bu hafta Sturm Graz deplasmanından galibiyetle çıkacaktır.

Roma – Brighton: KGVAR, 1.47 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; 7 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 mücadelesinde, Roma ile Brighton karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu. Roma cephesinde Jose Mourinho sonrası göreve De Rossi geldi. Zor günlerden genç teknik adamıyla çıkmayı başaran ev sahibinde, De Rossi dönemi harika başladı. İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftadan 6 galibiyet çıkarmayı başaran Roma, sadece İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter karşısında mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta Monza deplasmanından alınan 4-1’lik galibiyetle birlikte, ev sahibi UEFA Avrupa Ligi’nde vereceği Son 16 mücadelesine moralli çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi’nin son finalisti, bu sezon gruplarda liderliği kaptırdı ve Son 16 Play Off mücadelesi verdi. G  Grubu’nda 6 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle 13 puan topladılar ve Slavia Prag’ın 2 puan gerisinde kaldılar. Son 16 Play Off Turu kapsamında ise Feyenoord ile hem iç saha hem de deplasmanda 1-1 berabere kalan ev sahibi, penaltılarla Hollanda temsilcisini elemeyi başardı. Son haftalarda Dybala, Lorenzo Pellegrini ve Romelu Lukaku harika hücum performansları ortaya koyarken, De Rossi yönetiminde Roma son derece iyi bir hücum performansı sergilemeye başladı. Brighton, İngiltere Premier Ligi’nin son haftalarında galibiyet almakta zorlanırken, Japon yıldızı Mitoma’nın sezonu kapatmasıyla birlikte, moraller iyice bozuldu. Sezona müthiş bir başlangıç yapan Roberto De Zerbi ve öğrencileri, son 8 haftalık fikstürün 6’sında puan kayıplarına engel olamadı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Fulham deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndüler. İngiltere Premier Lig’de üst sıralardan umudunu kesmeye başlayan Brighton, 9. sıraya kadar geriledi ve rotasını büyük ölçüde UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Bu sezon B Grubu’nun ilk 2 haftasında 5 puan kaybeden konuk ekip, AEK Atina mağlubiyeti ve Marsilya beraberliğinin ardından, 4’te 4 yapmayı başardı. Son 4 hafta gol yemeden kazanan Brgihton, gruptan lider çıkara Son 16 biletini cebine koydu. Avrupa Ligi’nde etkisine kaldığı yerden devam etmek isteyen İngiliz ekibi, bu hafta Roma deplasmanına konuk olacak. UEFA Avrupa Ligi’nin son finalisti Roma, teknik adam değişikliğinin ardından iki kulvarda birden yükselişe geçti. Brighton ise Premier Lig’de düşüşe geçerken, Avrupa’da etkisini kaldığı yerden sürdürmek istiyor. İki takımında avantaj elde etmek için çıkacağı ilk maçta, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.34

Bets10 Bahis Oranı: 112.2