İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Sheffield United İddaa Tahmini 09.03.2024

İngiltere Premier Lig’de son sırada yer alan Sheffield United deplasmanda, Bournemouth’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Bournemouth ve Sheffield United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Bournemouth kazanır 1.36, beraberlik 5.45, Sheffield United kazanır ise 8.80 olarak açıklanmış.

Bournemouth’dan 3 Puan 

Bournemouth Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Burnley deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. Turf Moor’da Justin Kluivert ve Atoine Semenyo’nun harika golleriyle 2-0 kazanarak 3 puanı kaptılar. Premier Lig’de 7 maçlık galibiyet hasretine son veren Andoni Sagarna’nın öğrencileri 2024 yılında Premier Lig’deki ilk galibiyetini de almış oldu. Düşme hattı ile aradaki puan farkını 11’e çıkartan Bournemouth’un şimdilik rahat bir konumda olduğunu belirtelim. Bu hafta sonu ise Vitality’de Sheffield United’ı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Lloyd Kelley, James Hill, Tyler Adams ve Marco Senesi sakat olan isimler. 

Sheffield United Son Sırada

Sheffield United Premier Lig’de geçtiğimiz hafta farklı bir mağlubiyet yaşadı. Brama Lane’de konuk ettikleri Arsenal karşısında 6-0 kaybettiler. Kötü gidişatını devam ettiren Sheffield United Premier Lig’de son sırada yer alıyor ve önümüzdeki sezon için artık Championship hazırlıkları yapmaya başlamalılar diye düşünüyorum. Chris Wilder’ın ekibinin kümede kalması pek mümkün gözükmüyor. 13 puan ile son sırada yer alan Sheffield United bu hafta sonu Vitality’de Bournemouth’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Sheffield United’da James Hill, Tyler Adams, Lloyd Kelly ve Marco Senesi’nin sakatlıkları devam ediyor. Mason Holgate ise kart cezalısı.

Bournemouth – Sheffield United Maç Bilgileri

Bournemouth – Sheffield United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Lloyd Kelley, James Hill, Tyler Adams ve Marco Senesi sakat olan isimler. Sheffield United’da James Hill, Tyler Adams, Lloyd Kelly ve Marco Senesi’nin sakatlıkları devam ediyor. Mason Holgate ise kart cezalısı.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

Sheffield United'ın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

İddaa Tahmini

Bournemouth Premier Lig’de geçen hafta konuk olduğu Burnley deplasmanından 3 puan ile döndü. Mücadeleyi 2-0 kazanan Bournemouth’un 6 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadığını belirtelim. Bu hafta ise son sıradaki Sheffield United’ı konuk edecekler. Sheffield United ise geçen hafta Arsenal’a farklı kaybetti. Bramall Lane’de 6-0 mağlup olan Sheffield United son sırada yer alıyor. Bournemouth maçın net favorisi. Sheffield United’ın bu deplasmanda direnmesi zor. Bournemouth taraftarı önünde kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.36

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…