İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Everton İddaa Tahmini 09.03.2024

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçını kaybeden Manchester United evinde, Everton’ı ağırlayacak. Saat 15.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Manchester United ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester United kazanır 1.90, beraberlik 4.00, Everton kazanır ise 3.90 olarak açıklanmış.     

Manchester United Kazanmak İstiyor 

Manchester United Premier Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler almaya başladı. Old Trafford’da alınan 2-1’lik Fulham yenilgisinin ardından geçen hafta sonu Manchester derbisinde Manchester City ile karşı karşıya geldiler ve Etihad’da rakibine 2-1 mağlup oldular. Premier Lig’de son 2 maçını kaybeden Manchester United’da moraller bozuk. Erik ten Hag’ın ekibinde ilk 4 umutları da azalmaya başladı. Bu hafta sonu Everton’ı konuk edecen Manchester United’da Anthony Martial, Luke Shaw, Lisandro Martinez ve Rasmus Hojlund’un sakatlıkları devam ediyor. 

Everton Üstünlüğünü Koruyamadı 

Everton Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’ta konuk ettiği West Ham’dan puan alamadı. 1-0 öne geçtikleri maçtan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Everton’da moraller bozuk. Sean Dyche’ın öğrencileri kümede kalma mücadelesi veriyor ve Premier Lig’de tam 10 maçtır galibiyet alamıyorlar. Everton’ın 2024 yılında Premier Lig’de henüz galibiyet alamadığını da belirtelim. Düşme hattının 5 puan üzerinde yer alan Everton bu hafta Old Trafford’da Manchester United’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Everton’da Dele Alli ve Arnaut Danjuma sakat olan isimler. 

Manchester United – Everton Maç Bilgileri

Manchester United – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 15.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Anthony Martial, Luke Shaw, Lisandro Martinez ve Rasmus Hojlund’un sakatlıkları devam ediyor. Everton’da Dele Alli ve Arnaut Danjuma sakat olan isimler. 

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Harry Maguire, Raphael Varane, Victor Lindelöf, Kobbie Mainoo, Christian Eriksen, Carlos Casemiro, Markus Rashford, Bruno Fernandes, Alejandro Garnacho

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Dominic Calvert Lewin, Beto

İddaa Tahmini

Manchester United Premier Lig’de geçen hafta Manchester City’e konuk oldu ve haftayı puansız geçti. Öne geçtikleri maçı Etihad’da 3-1 kaybettiler. Son 2 maçını da kaybeden Erik ten Hag’ın öğrencileri yine düşüşte. Bu hafta sonu ise Old Trafford’da Everton’ı konuk edecekler. Everton ise geçen hafta Goodison Park’ta West Ham’a 3-1 kaybetti. Son dakikalarda yedikleri gollerle mağlubiyetten kaçamadılar. Son 10 maçtır kazanamayan Sean Dyche’ın ekibinde moraller bozuk. Manchester United maçın favorisi ve bugün kazanacaklarını düşünüyorum. Everton’ı mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…