Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Antalyaspor İddaa Tahmini 09.03.2024

Trendyol Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiren Başakşehir evinde, Antalyaspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Başakşehir ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Başakşehir kazanır 2.26, beraberlik 3.56, Antalyaspor kazanır ise 3.37 olarak açıklanmış. 2.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 30.00’a yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.    

Başakşehir’de İlk 4 Umutları 

Başakşehir Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk ettiği Samsunspor engelini 1-0 ile geçti. Daniel Aleksic’in attığı tek golle 3 puanı alan Başakşehir’de moraller yerinde. Beşiktaş ve Trabzonspor’un mağlubiyet ile kapattığı haftayı kazanarak geçen Başakşehir’in ilk 4 umutları da devam etti. Çağdaş Atan’ın öğrencileri son 2 haftadan 6 puan çıkarttı ve 3. Sıradaki Trabzonspor’un 7 puan gerisindeler. Bu hafta sonu ise Antalyaspor’u konuk edecek olan Başakşehir maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Dimitris Pelkas ve Patryk Szysz’in sakatlıkları sürüyor. 

Antalyaspor Tek Golle Güldü 

Antalyaspor’un Süper Lig’de 5 maçlık kazanamama serisi geçen hafta sona erdi. İç sahada Gaziantep FK’yı konuk eden Sergen Yalçın’ın öğrencileri mücadeleden 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve kötü gidişatı sonlandırdı. Süper Lig’de Avrupa umutlarını devam ettirmek isteyen Kırmızı Beyazlılar bu hafta sonu ise Başakşehir’in konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Antalyaspor evinde 1-0 kazanmıştı. Bugün konuk olacakları Başakşehir ile aralarında 1 puanlık fark var ve Antalyaspor’un kazanması halinde 5. Sıraya kadar yükselebileceğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da önemli bir eksik yok. 

Başakşehir – Antalyaspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Dimitris Pelkas ve Patryk Szysz’in sakatlıkları sürüyor. 

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Serdar Gürler, Krzysztof Piatek

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Başakşehir geçen haftayı kazanarak geçti. Samsunspor’u iç sahada 1-0 mağlup ettiler ve üst üste 2. Galibiyetini aldılar. Avrupa umutlarını devam ettiren Çağdaş Atan’ın ekibi bu hafta konuk edeceği Antalyaspor karşısında da maçın favorisi. Antalyaspor ise uzun bir aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup ederek 5 maçlık kötü gidişatı sona erdirdiler. Taraf bahsi açısından zor bir maç. İki takımda üst sıralara oynuyor. İstanbul’da gollü bir maç izleriz. En az 3 gol atılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.74

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…