Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 09.03.2024

Trendyol Süper Lig’de geçen hafta sürpriz bir yenilgi alan Trabzonspor evinde, Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Trabzonspor ile Fatih Karagümrük zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Trabzonspor galibiyetinin 1.93, beraberlik tercihinin 3.73, Fatih Karagümrük galibiyetinin ise 4.28 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde 2.5 ÜST tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Trabzonspor Deplasmanda Kaybetti 

Trabzonspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konu olduğu Alanyaspor deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-1 kaybeden Abdullah Avcı’nın ekibinde 3 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. Beşiktaş’ın mağlup olduğu haftada şansını iyi kullanamayan Bordo Mavililer 46 puan ile 3. Sırada yer alıyor. Bu hafta sonu ise Fatih Karagümrük’ü konuk edecek olan Trabzonspor, önümüzdeki hafta ise Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Fatih Karagümrük karşısında maçın favorisi olarak gösterilen Trabzonspor’da Mislav Orsic, Hüseyin Türkmen ve Paul Onuachu sakat olan isimler. 

Fatih Karagümrük Alt Sıralarda 

Fatih Karagümrük Süper Lig’de geçen hafta konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından puansız döndü. Rakibine 1-0 kaybettiler ve haftayı puansız geçtiler. Gaziantep FK ve Hatayspor’un mağlup olduğu haftada bir nevi fırsatı kaçırdılar. Düşme hattındaki Hatayspor ile aynı puana sahip olan Shota Arveladze’nin öğrencileri büyük bir baskı hissediyor. Son 3 maçını kazanamayan Kırmızı Siyahlılar bu hafta sonu Trabzonspor’un konuğu olacak. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Salih Dursun, Ryan Mendes, Valentin Eysseric ve Federico Ceccherini kart cezalısı olduklarını belirtelim. 

Trabzonspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Trabzonspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Mislav Orsic, Hüseyin Türkmen ve Paul Onuachu sakat olan isimler. Fatih Karagümrük’de Salih Dursun, Ryan Mendes, Valentin Eysseric ve Federico Ceccherini kart cezalısı olduklarını belirtelim. 

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Thomas Meunier, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Taxiarchis Fountas, Enis Bardhi, Enis Destan

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Trabzonspor geçen haftayı puansız geçti. Konuk oldukları Alanyaspor deplasmanında 3-1 kaybettiler. Bu yenilginin ardından 3 maçlık galibiyet serileri de sona erdi. Mağlubiyete rağmen 3. Sıradaki yerini koruyan Trabzonspor bu hafta Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Shota’nın öğrencileri ise geçen hafta Adana Demirspor deplasmanından puansız ayrıldı. Mücadeleyi 1-0 kaybettiler ve kümede kalma yarışında hattayı boş geçtiler. Düşme hattına iyice yaklaşan Kırmızı Siyahlılar son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Bu maçta gollere yöneleceğim. Trabzonspor iç sahada kolay gol buluyor. Fatih Karagümrük’te karşılık verecektir. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.63

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…