Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Adana Demirspor İddaa Tahmini 09.03.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Adana Demirspor deplasmanda, Konyaspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Konyaspor ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Konyaspor kazanır 2.47, beraberlik 3.59, Adana Demirspor kazanır ise 2.96 olarak açıklanmış.

Konyaspor’dan Önemli Galibiyet 

Konyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Düşme hattındaki rakibi Pendikspor’a konuk olan Yeşil Beyazlılar mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bir önceki haftada Hatayspor’u 2-0 mağlup ederek 3 puan ile sahadan ayrılmışlardı. Süper Lig’de son 4 haftada 3 galibiyet alarak dikkat çeken Fahrudin Omerovic’in ekibi bu hafta sonu ise Adana Demirspor ile karşılaşacak. Düşme hattındaki Hatayspor’un 2 puan üzerine yerleşen Konyaspor’da kümede kalma umutları devam ediyor. Maç öncesinde Konyaspor’da Gökhan Töre ve Adil Demirbağ sakat olan isimler. 

Adana Demirspor’un Deplasmanda Galibiyeti Yok 

Adana Demirspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Tam 10 maç aradan sonra kazanmayı başardılar. Yeni hocası Hikmet Karaman yönetiminde de 7 maçlık kazanamama serileri vardı ve bunu sona erdirdiler. Fatih Karagümrük galibiyeti ile nefes alan Adana Demirspor bu hafta sonu Konyaspor’a konuk olacak. Adana Demirspor’un bu sezon Süper Lig’de deplasmanda oynadığı tüm maçlarda puan kaybettiğini belirtelim. Henüz deplasman galibiyetleri yok ve Süper Lig’de sezonun deplasmanda galibiyet alamayan tek takımı konumundalar. Konyaspor’a konuk olacak Adana Demirspor’da Semih Güler kart cezalısı. Nabil Alioui’nin ise sakatlığı devam ediyor. 

Konyaspor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Konyaspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Gökhan Töre ve Adil Demirbağ sakat olan isimler. Adana Demirspor’da Semih Güler kart cezalısı. Nabil Alioui’nin ise sakatlığı devam ediyor. 

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Deniz Ertaş, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Sokol Cikalleshi

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Dorukhan Toköz, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Milad Mohammadi, Tayfun Aydoğan, Edouard Michut, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Steven Mendoza

İddaa Tahmini

Konyaspor Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Pendikspor deplasmanında 2-0 kazanan Omerovic’in öğrencileri puanını 31 yaptı ve düşme hattının üzerine çıktı. Bu hafta konuk edecekleri Adana Demirspor karşısında da maçın favorisiler. Adana Demirspor ise geçen haftayı kazanarak geçti. Fatih Karagümrük’ü tek golle 1-0 mağlup eden Adana Demirspor 10 maçlık kötü gidişatı sonlandırdı. Konyaspor evinde oynadığı son 2 maçı kazanarak geçti. Adana Demirspor’un deplasman karnesi pek iyi değil. Konyaspor’dan 3 puan beklentim var. Adana Demirspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.18

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.47

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…