İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Celta Vigo İddaa Tahmini 10.03.2024

İspanya La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Celta Vigo deplasmanda, lider Real Madrid’in konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 20.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Real Madrid ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Madrid kazanır 1.31, beraberlik 5.80, Celta Vigo kazanır ise 9.30 olarak açıklanmış.     

Real Madrid Turu Geçti

Real Madrid La Liga’da şampiyonluğa her hafta bir adım daha yaklaşıyor. Geçen hafta sonu Mestalla’da Valencia karşısında 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartmayı başaran Real Madrid, Vinicius Junior’un attığı gollerle mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Girona ve Barcelona’nın puan kaybettiği haftadan 1 puan çıkartan Real Madrid liderliğini devam ettirdi ve 2. sıradaki Girona ile puan farkını 7’ye yükseltti. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig’i konuk eden Real Madrid rakibi ile 1-1 berabere kalarak turu geçmeyi başardı. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Jude Bellingham kart cezalısı. Eder Militao, David Alaba ve Thibaut Courtois ise sakat.

Celta Vigo Evinde Galip

Celta Vigo La Liga’da kümede kalma savaşı veren takımlardan bir tanesi.Geçen hafta Balaidos’da konuk ettikleri Alaves’i tek golle 1-0 mağlup ettiler ve önemli bir 3 puan aldılar. Düşme hattındaki Cadiz’in puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Celta Vigo rakibi ile aradaki puan farkını 5’e yükseltti. La Liga’da 3 maç aradan sonra kazanarak moral bulan Rafael Benitez’in ekibi bu hafta sonu ise lider Real Madrid’e Bernabeu’da konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Celta Vigo’da Renato Tapia, Mihailo Ristic ve Joseph Aidoo’nun sakatlıkları sürüyor.

Real Madrid – Celta Vigo Maç Bilgileri

Real Madrid – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Jude Bellingham kart cezalısı. Eder Militao, David Alaba ve Thibaut Courtois ise sakat. Celta Vigo’da Renato Tapia, Mihailo Ristic ve Joseph Aidoo’nun sakatlıkları sürüyor.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Vinicius Junior, Brahim Diaz, Rodrygo

Celta Vigo'nun ilk 11'i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Anastasios Douvikas, Iago Aspas

İddaa Tahmini

Real Madrid La Liga’da liderliğini devam ettiriyor. Geçen hafta sonu Mestalla’da Valencia’ya konuk olan Ancelotti’nin ekibi mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Girona’nın mağlup olduğu haftayı 1 puan ile geçen Real Madrid puan farkını da 7’ye yükseltti. Celta Vigo ise geçen hafta Balaidos’da konuk ettiği Almeria’yı tek golle geçti. Mücadeleyi 1-0 kazanan Rafa Benitez’in ekibi kümede kalma umutlarını arttırdı ama bu hafta işleri zor. Lider Real Madrid farklı kazanır ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.45

Betroad Oranı: H1, Oran 1.66

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…