İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Las Palmas Athletic Bilbao İddaa Tahmini 10.03.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Las Palmas evinde, Athletic Bilbao ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.15’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Las Palmas ile Athletic Bilbao takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Las Palmas galibiyetine 3.70, beraberlik tercihine 3.45, Athletic Bilbao galibiyetine ise 2.08 verildiğini görüyoruz.

Las Palmas 3 Maçtır Kazanamıyor

Las Palmas La Liga’da Avrupa yarışı mücadelesi veren takımlardan bir tanesi ama son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyorlar. Garcia Pimienta’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Alfonso Perez’de konuk olduğu Getafe ile 3-3 berbere kaldı. 3-1 geriye düştükleri maçta ikinci yarıda buldukları ark arkaya gollerle 1 puanı kurtaran Las Palmas bu hafta sonu Gran Canaria’da Athletic Bilbao’yu konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Las Palmas’da Cristian Herrera’nın sakatlığı devam ediyor.

Athletic Bilbao 2 Puan Bıraktı

Athletic Bilbao La Liga’da son 2 haftada 5 puan bıraktı. Real Betis deplasmanında 3-1 kaybeden Bask ekibi geçtiğimiz hafta sonu ise San Mames Barria’da konuk ettiği Barcelona ile golsüz berabere kaldı. İlk 4 yarışında Atletico Madrid’in kazandığı haftada 2 puan bırakan Ernesto Valverde’nin ekibinde moraller bozuk. Bu hafta sonu ise Gran Canaria’da konuk olacakları Las Palmas karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da Ander Herrera’nın sakatlığı devam ediyor.

Las Palmas – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Las Palmas – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Las Palmas’da Cristian Herrera’nın sakatlığı devam ediyor. Athletic Bilbao’da Ander Herrera’nın sakatlığı devam ediyor.

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Gorka Guruzeta, Iker Muniain, Alex Berenguer, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Las Palmas son haftalarda La Liga’da puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta sonu Alfonso Perez’de Getafe ile 3-3 berabere kaldılar ama puan kaybı serisi 3 maça çıktı. Athletic Bilbao ise geçen haftayı 1 puan ile geçti. San Mames Barria’da konuk ettikleri Barcelona ile golsüz berabere kaldılar. Son 2 maçta 5 puan bırakan Bask ekibinin ilk 4 umutları zora girdi. Bu hafta Las Palmas deplasmanında kazanarak moral bulacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.78

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…