İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Rayo Vallecano Bahis Tahmini 10.03.2024

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Rayo Vallecano deplasmanda, Alaves’in konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Alaves ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Alaves kazanır 2.22, beraberlik 3.25, Rayo Vallecano kazanır ise 3.55 olarak açıklanmış.

Alaves Deplasmanda Kaybetti

Alaves La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk olduğu Osasuna deplasmanından puansız döndü. El Sadar’da konuk oldukları rakibine ikinci yarıda yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Ante Budimir’in golüne engel olamayan Alaves haftayı puansız kapattı ve son haftalardaki kötü gidişatları devam ediyor. La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamayan Alaves bu hafta sonu Rayo Vallecano’yu konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı sürüyor.

Rayo Vallecano Galibiyet Hasret

Rayo Vallecano ise geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da konuk ettiği Cadiz ile 1-1 berabere kaldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve uzatma dakikalarında yedikleri golle 2 puan bıraktılar. La Liga’da üst üste 8 maçtır kazanamayan Inigo Perez’in ekibinde moraller bozuk. Inigo Perez’in göreve gelişinden bu yana 3 hafta geride kaldı ve Rayo Vallecano henüz yeni hocasıyla da galibiyet ile tanışamadı. Bu hafta sonu Alaves’e konuk olacak Rayo Vallecano’da Diego Mendez’in sakatlığı sürüyor.

Alaves – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Alaves – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorrotza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı sürüyor. Rayo Vallecano’da Diego Mendez’in sakatlığı sürüyor.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Miguel Crespo, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

İddaa Tahmini

Alaves La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta El Sadar’da Osasuna’ya 1-0 kaybettiler. Rayo Vallecan ise Vallecas’da konuk ettiği Cadiz ile 1-1 berabere kaldı. Uzatma dakikalarında yedikleri golle 2 puan bıraktılar. Her iki takımda La Liga’da son dönemde galibiyeti unuttu. Zor bir maç. Mendizorrotza’da karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.93

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…