Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Pendikspor İddaa Tahmini 10.03.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Fenerbahçe bu hafta iç sahada, Pendikspor’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe bugün Pendikspor karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Fenerbahçe galibiyetine 1.22, beraberlik tercihine 8.02, Pendikspor galibiyetine 13.33 oran veriyor. Bets10 sitesinde bu maçın 3.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Fenerbahçe’de Hedef 3 Puan

Fenerbahçe Süper Lig’de geçen hafta sonu konuk olduğu Hatayspor deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. İlk yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanan Sarı Lacivertliler zirve takibini devam ettiriyor. Son 3 maçını kazanan İsmail Kartal’ın öğrencileri hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde önemli bir galibiyet aldı. Union Saint Gilloise deplasmanından 3-0’lık galibiyet ile dönen Sarı Lacivertliler tur kapısını aralamış durumda. Bu hafta sonu ise Süper Lig’de Pendikspor’u konuk edecekler. Maçın net favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe’de Rodrigo Becao, Luan Peres, Çağlar Söyüncü ve Joshua King sakat. İsmail Yüksek ise kart cezalısı.

Pendikspor Düşme Hattında

Pendikspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu yine mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Konyaspor’a 2-0 kaybettiler. Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren İstanbul ekibinde bildiğimiz gibi takımın başına İbrahim Üzülmez getirildi ve yeni hocası ile çıktıkları ilk maçtan puan alamadılar. Bu hafta sonu ise Kadıköy’de Fenerbahçe’ye konuk olacak Pendikspor, Süper Lig’de oynadığı son 4 maçını da kaybetti. Düşme hattında yer alan Pendikspor’un bu hafta işi yine zor olacak. Maç öncesinde Pendikspor’da Alpaslan Öztürk ve Fredrik Midtsjö kart cezalısı. Emer Taşdemir ise sakat.

Fenerbahçe – Pendikspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Rodrigo Becao, Luan Peres, Çağlar Söyüncü ve Joshua King sakat. İsmail Yüksek ise kart cezalısı. Pendikspor’da Alpaslan Öztürk ve Fredrik Midtsjö kart cezalısı. Emer Taşdemir ise sakat.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Leandro Bonucci, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Rade Krunic, Fred, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Serkan Asan, Welinton, Alpaslan Öztürk, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Fredrik Midtsjö, Gökcan Kaya, Abdoulay Diaby, Badou Ndiaye, Mame Thiam

İddaa Tahmini

Fenerbahçe Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettirmek istiyor. Geçen hafta sonu Hatayspor deplasmanında 2-0 kazanan Sarı Lacivertliler üst üste 3. galibiyetini aldı. Lider Galatasaray’ın 2 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe bu hafta Pendikspor’u konuk edecek ve maçın net favorisi. Pendikspor’da ise İbrahim Üzülmez göreve geldi ve ilk maçında Konyaspor’a 2-0 kaybettiler. Süper Lig’de oynadıkları son 4 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Pendikspor düşme hattında yer alıyor. Fenerbahçe’den farklı bir galibiyet beklentim var. Kadıköy’de en az 4 gol bulurlar.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.62

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…