Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Samsunspor Ankaragücü Bahis Tahmini 10.03.2024

Trendyol Süper Lig’de alt sıralarda yer alan Ankaragücü, bu hafta Samsunspor’un konuğu olacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Samsunspor ile Ankaragücü takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Samsunspor galibiyetine 2.07, beraberlik tercihine 3.49, Ankaragücü galibiyetine ise 3.97 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın KGVAR tercihine 30.00 oran veriliyor.

Samsunspor Deplasmanda Kaybetti

Samsunspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Başakşehir deplasmanında 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Karadeniz ekibi kümede kalma mücadelesi veriyor. Düşme hattında yer alan Hatayspor’un 4 puan önünde bulunan Markus Gisdol’un öğrencileri bu hafta sonu Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Samsunspor’da Rick van Drongelen ve Marius Mouandilmadji kart cezalısı.

Ankaragücü 6 Maçtır Kazanamıyor

Ankaragücü’nde kötü gidişat devam ediyor. Emre Belözoğlu’nun öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Kazanmaları beklenen maçta ilk yarıda 10 kişi kaldılar ve İstanbulspor’u mağlup edemediler. Yeni trasnfer Bssogog’un attığı golle 1 puanı kurtaran Ankara ekibi Süper Lig’de üst üste 6 maçtır galibiyet hasreti yaşıyor. Küme düşme hattına da iyice yaklaşan Ankaragücü bu hafta sonu Samsunspor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde Ertaç Özbir kart cezalısı. Alper Uludağ ve Cem Türkmen ise sakat olan isimler.

Samsunspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Samsunspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Samsunspor’da Rick van Drongelen ve Marius Mouandilmadji kart cezalısı. Ankaragücü’nde Ertaç Özbir kart cezalısı. Alper Uludağ ve Cem Türkmen ise sakat olan isimler.

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Ercan Kara

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Olimpu Morutan, Giorgi Beridze, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Samsunspor’un Süper Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta sona erdi. Başakşehir deplasmanında 1-0 kaybeden Samsunspor bu hafta Ankaragücü’nü konuk edecek. Ankaragücü’nde ise kötü gidişat devam ediyor. Geçen hafta sonu İstanbulspor karşısında kazanmaları beklenen maçta 2 puan bıraktılar. 10 kişi kalınca planlar alt üst oldu ve İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldılar. Ankaragücü 6 maçtır kazanamıyor ve düşme tehlikesiyle karşı karşıyalar. Samsunspor’da iç sahada üretken bir takım. Gollü bir maç izleriz. Her ik takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…