Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Le Havre Toulouse Maç Tahmini 10.03.2024

10 Mart Pazar akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Le Havre ile Toulouse karşı karşıya geliyor.

Oceane Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Le Havre galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.30, Toulouse galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda.

Le Havre Play Out Hattında

Le Havre’nin, Fransa Ligue 1 macerası kısa sürebilir. Ligin yeni temsilcisi sezona iyi bir başlangıç yaparken, kısa sürede üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı ve bir daha toparlanamadı. Bitime 10 hafta kala, ev sahibini Play Out hattında görüyoruz. Son 6 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olamayan Luka Elsner ve öğrencileri, Lorient ve Monaco karşısında aldığı üst üste beraberliklerin ardından, son 4 haftada sırasıyla Rennes, Lille, Reims ve Brest’e karşı kaybettiler. Son 4 haftanın 3’ünde skor dahi üretemediler. Brest deplasmanında kötü gidişatını sürdüren ve geçtiğimiz haftayı puansız kapatan Le Havre, bu hafta iç sahada Toulouse’u konuk edecek. Ligde kalmak isteyen ev sahibinin, uzun süredir devam eden kötü futbola çözüm bulması gerekli.

Toulouse Formunun Zirvesinde

Toulouse, Fransa Ligue 1’in son 3 haftasında aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes aldı. Carles Martinez ve öğrencileri, sezonun ilk yarısında Monaco, Lille ve Nice’a diş geçirmeyi başaramazken, sezonun ikinci yarısında rakiplerinden 3’er puan aldı. Düşme hattıyla konuk ekibin arasındaki puan farkı, bitime 10 hafta kala 5’e kadar yükseldi. 3 haftadır üst üste galibiyetlere imza atan Toulouse, son 7 haftada ise 5 galibiyet, 2 beraberlikle sahadan ayrıldı. İlk 24 hafta kaldığında ilk kez 3 maçlık galibiyet serisi elde eden konuk ekip, bu seriyi sürdürmek istiyor. Le Havre deplasmanında izleyeceğimiz Carles Martinez ve öğrencileri, sezonun ilk yarısında Le Havre’den puan almayı başaramamıştı.

Le Havre – Toulouse Maç Bilgileri

Le Havre – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oceane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Le Havre takımında Andy Logbo’nun sakatlığı devam ediyor. Toulouse cephesinde ise Moussa Diarra, Mikkel Desler, Denis Genreau ve Zakaria Aboukhlal’ın sakatlıkları bulunuyor.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Loic Nego, Arouna Sangante, Yassine Kechta, Abdoulaye Toure, Josue Casimir, Mohamed Bayo, Christopher Operi, Emmanuel Sabbi.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Rasmus Nicolaisen, Warren Kamanzi, Mawissa Elebi, Babicka Shavy, Yann Gboho, Cristian Yepes, Vincent Sierro, Niklas Schmidt, Aron Donnum, Thijs Dallinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 3 haftaya üst sıralardaki rakiplerine karşı aldığı galibiyetlerle damga vuran Toulouse, çok formda. Düşme hattıyla puan farkını günden güne açan konuk ekip, kazanmaya Le Havre deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.33

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.70

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen gol 60. dakikada Christopher Operi’den geldi. Ev sahibi tek golle 3 puanı hanesine yazdırarak, ligde kalmak yolunda önemli bir adım attı. Toulouse ise 3 haftadır galibiyetlerine devam etmeyi başarırken, Le Havre deplasmanından eli boş döndü.