Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Metz Clermont Maç Tahmini 10.03.2024

Fransa Ligue 1‘de 25. hafta heyecanı 10 Mart Pazar günü devam ederken, Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Metz ile Clermont karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT.

Betroad, Metz galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.30, Clermont galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.96 oran kazandırıyor.

Metz 10 Hafta Sonra Kazandı

Metz, son haftalarda yaşadığı zor günlerden sonra geçtiğimiz hafta deplasmanda Nantes’i 2-0 mağlup ederek kabusa son verdi. Bu galibiyet, takımın ligdeki konumunu değiştirmese de, son 10 hafta girilirken ligde kalma umutlarını güçlendirdi. 10 hafta boyunca maç kazanamayan ve Clermont ile birlikte en zayıf halkalardan biri haline gelen ev sahibi, 10 maçlık fikstürü 9 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta en yakın rakiplerinden Nantes’e deplasmanda konuk olan Metz, Georges Mikautadze ve Matthieu Udol ikilisinin golleriyle, 3 puanı hanesine yazdırdı. Tam 13 hafta sonra kalesini bir maçta gole kapatan ev sahibi, düşme hattının üzeriyle puan farkını ise 5’e indirdi. Metz galibiyetlerine ligin en zayıf halkası Clermont karşısında devam etmek istioyor.

Clermont Dipten Kurtulamadı

Fransa Ligue 1’de son 6 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan, 22 haftalık fikstürün ise 21’inde puan kaybeden Clermont’un, ligde kalma umutları azalıyor. Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası haline gelen ve haftalardır en alt sıradan kurtulmayı başaramayan konuk ekip, Pascal Gastien ısrarına devam ediyor. Son 6 haftayı 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Clermont, Nice beraberliğiyle umutlanırken, geçtiğimiz hafta Marsilya karşısında aldığı 5-1’lik iç saha mağlubiyetiyle, umutlarını kaybetti. Bu hafta ligde en yakın rakibi olarak yoluna devam eden Metz karşısına çıkacak olan Clermont, 3 puandan daha fazlasını alma şansına sahip. Artık son 10 haftaya girilirken, konuk ekip için bu maç ya tamam ya devam niteliğine. Son 6 haftalık performans ve sezon genelinde ortaya koyulan kötü futbol, Clermont adına olumlu sinyaller vermiyor.

Metz – Clermont Maç Bilgileri

Metz – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint-Symphorien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Metz takımında bu hafta Ismael Traore, Ablie Jallow ve Kevin N’doram’ın sakatlıkları bulunuyor. Clermont cephesinde Maxime Gonalons ve Mohamed Bouchenna’nın sakatlıkları devam ediyor.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Christopher Herelle, Ismael Traore, Van Den Kerkhof, Sadibou Sane, Matthieu Udol, Didier Lamkel,Danley Jean Jacques, Lamine Camara, Nguessan Kouadio, Georges Mikautadze.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Yoel Armougom, Chrislain Matsima, Andy Pelmard, Neto, Cham Saracevic, Shamar Nicholson, Bilal Boutobba, Maxime Gonalons, Johan Gastien, Alan Virginius.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de küme düşme hattını paylaşan iki takım, karşı karşıya geliyor. Metz son maçta aldığı galibiyetle, lige sıkı sıkı tutundu. Ev sahibi etkisini en yakın rakibine karşı sürdürecek ve taraftarı önünde kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.02

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Küme düşme hattının içerisinde yer alan tarafların mücadelesinde, kazanan ev sahibi Metz oldu. Georges Mikautadze’nin ilk yarıda kaydettiği tek gol galibiyeti getirirken, ev sahibi son haftalardaki yükselişini sürdürdü. Konuk ekip ise Fransa Ligue 1’de kabusu yaşamaya devam etti. Kazananları tebrik ederiz.