İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Newcastle United İddaa Tahmini 11.03.2024

İngiltere Premier Lig’de üst sıraları zorlayan Newcastle United deplasmanda, Chelsea’ye konuk olacak. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Chelsea ile Newcastle United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Chelsea galibiyetine 1.95, beraberlik tercihine 4.05, Newcastle United galibiyetine ise 3.65 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. MS 1 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Chelsea 2 Puan Bıraktı

Chelsea Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Brentford deplasmanından 3 puan çıkartamadı. Nicolas Jackson’ın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mağlup olmadıkları içinde şanslıydılar diyebiliriz. Mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Maviler bu hafta ise Newcastle United’ı konuk edecek. Son 2 maçında 4 puan bırakan Mauricio Pochettino’nun ekibi Avrupa umutlarını sürdürmek için kazanmak zorunda. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Ben Chilwell, Levi Clwill, Reece James ve Christopher Nkunku’nun sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United’dan Rahat Galibiyet

Newcastle United’ın Premier Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serisi Arsenal deplasmanında sona ermişti. Emirates’de rakibine 4-1 kaybettiler ve haftayı puansız kapattılar. Geçen hafta sonu ise St. James Park’ta Wolverhampton engelini 3-0 ile geçerek moral bulan Eddie Howe’un ekibi Avrupa umutlarını devam ettiriyor. lk 7 hattının 2 puan gerisinde yer alan Newcastle United’ın bugün alacağı olası bir galibiyet ile 7. sıraya yükselme ihtimali var. Maç öncesinde Newcastle United’da Nick Pope, Matt Targett, Joelinton ve Callum Wilson’ın sakatlıkları devam ediyor. Sandro Tonali ise cezalı.

Chelsea – Newcastle United Maç Bilgileri

Chelsea – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Ben Chilwell, Levi Clwill, Reece James ve Christopher Nkunku’nun sakatlıkları devam ediyor. Newcastle United’da Nick Pope, Matt Targett, Joelinton ve Callum Wilson’ın sakatlıkları devam ediyor. Sandro Tonali ise cezalı.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Malo Gusto, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Lesley Ugochukwu, Mykhailo Mudryk, Raheem Sterling, Nicholas Jackson

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Chelsea geçen hafta konuk olduğu Brentford deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. Premier Lig’de son 2 maçından da beraberlik ile ayrılan bir Chelsea var. Newcastle United ise geçen hafta Wolverhampton engelini 3-0 ile geçerek moral buldu. Arsenal mağlubiyeti unutturmuş oldular. Chelsea’nin Avrupa umutları devam ediyor ama bugün alacakları 3 puanın önemi son derece büyük. 7. Sıradaki West Ham ile aralarında sadece 5 puanlık fark var. Chelsea’ye bu hafta güveniyorum. Stamford Bridge’de 3 puana yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…