sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 17.03.2024

İtalya Serie A Ligi, Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. 17 Mart Pazar gününde kazanmanız dileğiyle.

Dortmund – Frankfurt: KGVAR, 1.39 (iddaa) – 1.57 (Bets10); 17 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Borussia Dortmund ve Eintracht Frankfurt ekranlarından canlı yayınlanacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3. Edin Terzic 3 yıl sonra Borussia Dortmund’u, UEFA Şampiyonlar Ligi seviyesinde Çeyrek Final Turu’na taşıdı. Devler sahnesinde gruplardan itibaren büyük bir başarı gösteren Sarı Siyahlılar, Almanya Bundesliga’da ise üst sıraları bırakmıyor. Gruplarda PSG, Milan ve Newcastle United’ı geride bırakmayı başaran Dortmund, Son 16 eşleşmesinde ise PSV engelini geçti. Geçtiğimiz hafta rövanşı sınavını iç sahada veren ev sahibi, taraftarı önünde Sancho ve Reus’un golleriyle 2-0’lık galibiyetle tur atladı. Almanya Bundesliga’da ise Dortmund son 2 hafta Union Berlin ve Werder Bremen’i deplasmanda mağlup etmeyi başardı. İki kulvarda birden üst üste galibiyetler alan ev sahibinde, bitime 9 hafta kala moraller yerinde. 5. sırada yer alan Dortmund, şampiyonluk umutlarını kaybetmesinin ardından, üst sıralar için mücadele ediyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi vedasının ardından Almanya Bundesliga’da sezonun geri kalanında UEFA Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele edecek olan Eintracht Frankfurt, son 5 haftalık lig fikstüründe maç kaybetmedi. 3 hafta boyunca alınan üst üste beraberliklerin ardından, son 2 haftada Heidenheim ve Hoffenheim engellerini galibiyetlerle geçmeyi başardı. 25 hafta sonunda 10 galibiyet, 10 beraberlik, 5 mağlubiyetle 40 puan toplamayı başaran Frankfurt, ligin 6. sırasında yer alıyor. Son 2 haftada rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, bu hafta ligde en yakın rakibi Dortmund’a deplasmanda konuk olacak. Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönen rakibi karşısında galibiyet arayacak olan Dino Toppmöller ve öğrencileri, kazanması halinde rakibiyle puan farkını 4’e indirme şansına sahip. Almanya Bundesliga’da son 2 haftadan galibiyetlerle çıkmayı başaran Dortmund ile Frankfurt karşı karşıya geliyor. İki takımda ligde birbirlerinin en yakın rakipleri olarak yola devam ediyor. Formda tarafların zorlu mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Juventus – Genoa: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.52 (Bets10); 17 Mart Pazar günü S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Juventus ile Genoa karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A’da son 7 haftada sadece 6 puan çıkarabilen Juventus’un şampiyonluk umutları ciddi şekilde zedelendi. Başlangıçta lider İnter ile birlikte şampiyonluk için en güçlü adaylardan biri olarak görülen Massimiliano Allegri ve ekibi, bu sezon Avrupa’da yer almadı ve tamamen Serie A Ligi şampiyonluğuna odaklandı. Sezonun bitimine 10 hafta kala liderin tam 17 puan gerisine düştüler. Geçtiğimiz hafta iç sahada Atalanta ile 2-2 berabere kalarak 2. sırayı Milan’a kaptırdılar. Son 7 haftada sadece 1 galibiyet elde edebilen Juventus, bu süreçte 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Bu dönemde sadece düşme hattındaki Frosinone’u mağlup edebildiler. Son haftalarda kötü gidişata çare arayan ev sahibi, bu hafta sahasında Genoa’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında Genoa galibiyet adına zorlanan takımlar arasında yer aldı. 8 hafta maç kaybetmeyen ve dikkatleri üzerine çeken Alberto Gilardino’nun öğrencileri, son 4 haftada ise 8 puan kaybetti. Sadece Udinese karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı başaran konuk ekip, son 2 haftada lider İnter ve Monza’ya karşı mağlup olmaktan kurtulamadı. 33 puanla 12. sırada bulunan ekip, bitime 10 hafta düşme hattından 9 puan uzakta. Son 4 maçta kalesinde 10 gol gören Genoa, rakip fileleri ise 7 kez havalandırdı. Kalesini gole kapatmakta zorlanan konuk ekip, skor üretmekte ise zorlanmadı. Düşme hattıyla farkı çift hanelere çıkarmak adına, bu hafta Juventus deplasmanında galibiyet arayacaklar. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk umutları büyük ölçüde sona eren Juventus, en azında son 10 haftada üst sıralardaki yerini korumak ve Şampiyonlar Ligi biletini almak istiyor. Son 7 haftadan 1 galibiyet çıkarabilen Allegri ve öğrencileri, bu hafta Genoa’dan 3 puan almayı başaracaktır.

Clermont – Le Havre: MS 2, 2.48 (iddaa) – 2.85 (Bets10); 17 Mart Pazar akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Clermont ile Le Havre karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya girilirken, Pascal Gastien yönetimindeki Clermont en zayıf halka olarak karşımıza çıkıyor. 25 haftayı 3 galibiyet, 8 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, en alt sıradan kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta ligdeki en yakın rakibi Metz karşısında 1-0’lık deplasman mağlubiyetinden kurtulamayan Clermont, bu sonuçla birlikte son 7 haftanın tamamında puan kaybetti. Ev sahibinde en alt sırada yer almasına karşın, ilk haftadan itibaren Pascal Gastien dönemi devam ediyor. Mevcut teknik adamıyla galibiyet almakta zorlanan Clermont, kalesinde gördüğü 42 golle, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiliyor. Düşme hattının üzeriyle arasında 8 puan fark bulunan Clermont’un, lige tutunması oldukça zor. Fransa Ligue 1’de son 10 haftaya girilirken en alt sıradaki Clermont’a deplasmanda konuk olacak olan Le Havre, geçtiğimiz hafta Toulouse karşısında puan kayıplarına dur dedi. Formda rakibine karşı Christopher Operi’nin tek golüyle üstünlük kurmayı başaran ve tam 6 hafta sonra ligde galip gelen Le Havre, aynı zamanda 4 haftadır devam eden mağlubiyetlerine de son vermeyi başardı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 2’de tutmaya devam eden Luka Elsner’in öğrencileri, 25 haftalık fikstürü 6 galibiyet, 9 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bıraktı. 27 puanla 12. sırada yer alan Le Havre, sezonun ilk yarısında Clermont engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başardı. konuk ekibin rakibi karşısında bir kez daha galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de puan kayıplarına dur demeyi başaran ve kabustan uyanan Le Havre, ligi bırakmıyor. Kümede kalma mücadelesi devam eden Le Havre, galibiyetlerine ligin en zayıf halkası Clermont karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.61

Bets10 Bahis Oranı: 6.80