sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 31.03.2024

Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 mücadelelerini, sizler için kupon olarak derledik. 31 Mart Pazar akşamında kazanmanızı dileriz.

Augsburg – Köln: MS 1, 1.57 (iddaa) – 1.81 (Bets10); 31 Mart Pazar akşamı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga’nın 27. hafta mücadelesinde, Augsburg ile Köln karşı karşıya gelecek. Augsburg son haftalarda çok formda. Jess Thorup ve öğrencileri, son 4 haftada aldığı üst üste galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekti ve son 8 haftaya girilirken Avrupa yarışında iddialı bir konumda yer aldı. Son 4 haftada Freiburg, Darmstadt 98, Heidenheim ve Wolfsburg karşısında 12 golle 12 puan toplamayı başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Hem savunma hem de hücum hattında harika bir form grafiği elde etmeyi başaran Augsburg, milli ara dönüşü evinde Köln’ü konuk edecek. 26 haftadan 9 galibiyet, 8 beraberlik, 9 mağlubiyetle 35 puan toplamayı başaran ev sahibi, ligin 7. sırasında yer alıyor. Bu sezon çıktığı 26 maçın 20’sinde rakip fileleri havalandırmayı başaran Augsburg, son 8 haftaya girilirken, iyi bir hücum performansı sergiledi. Ermedin Demirovic attığı 14 golle takımın en golcü ismi olurken, özellikle son 4 haftada Augsburg golcüleri rakiplerine zor anlar yaşatmayı başardı. Köln, Timo Schultz’un yönetiminde puan kayıplarına devam ediyor. Mönchengladbach deplasmanında 2 kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü korumayı başaramayan ve mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulan Köln, milli ara öncesi iç sahada konuk ettiği Leipzig karşısında ise sahadan 5-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son haftalarda savunmada önemli zafiyetler gösteren konuk ekip, son 6 haftalık fikstürden galibiyet çıkaramadı. Schultz’un göreve gelişiyle birlikte son 10 haftada ise sadece Frankfurt’u mağlup etmeyi başarabildiler. 26 haftanın 23’ünde puan kayıplarına engel olamayan Köln, milli ara dönüşü Augsburg deplasmanında galibiyet arayacak. Küme düşme hattının üzeriyle arasında 7 puan fark bulunan konuk ekibin, bitime 8 hafta kala puan kayıplarına son vermeye ve yükselişe geçmeye ihtiyacı var. Son 4 haftada 12 golle 12 puan toplamayı başaran Augsburg, milli ara dönüşü çok formda. Köln ise 6 maçtır puan kayıplarına engel olamazken, son 2 haftada kalesini 8 gole kapatamadı. Augsburg hücum etkisine devam ederek, sahasında  3 puanı cebine koyacaktır.

Le Havre – Montpellier: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.78 (Bets10); Fransa Ligue 1’de son 8 haftaya girilirken, Le Havre sahasında Montpellier’i konuk edecek. 31 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Le Havre, 26 haftalık fikstürü 6 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bıraktı. Ev sahibi 27 puanla kendisine 13. sırada yer bulurken, milli ara öncesinde aldığı Clermont mağlubiyetinin ardından, küme düşme hattıyla aralarındaki puan farkı 2’ye kadar indi. Sezonun ilk yarısında küme düşme hattından uzak kalmayı başaran Luka Elsner ve öğrencileri, sezonun ikinci yarısında ise puan kayıplarına engel olmakta zorlandı. 6 haftalık fikstürden sadece 2 puan çıkarabilen Le Havre, puan kayıplarına Toulouse galibiyetiyle son vermeyi başardı. Milli ara öncesi ligin en zayıf halkası Clermont karşısına moralli çıkan ev sahibi, 30. dakikadan itbaren 10 kişi mücadele ede rakibi karşısında sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve güven vermemeye devam etti. Montpellier’in lidere gücü yetmedi. Milli ara öncesinde Fransa Ligue 1’in zirvesindeki PSG’yi sahasında ağırlayan konuk ekip, devre arasına 2-2’lik beraberlikle girmeyi başarırken, ikinci yarıda farkın 4’e çıkmasına engel olamadı ve sahadan 6-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Le Havre gibi Montpellier’de bitime 8 hafta kala düşme adayları arasında yer alıyor. Son 4 haftadan 4 puan çıkarabilen, 26 haftadan ise 26 puan toplamayı başaran Michel Der Zakarian ve öğrencilerinin, düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Montpellier, milli ara dönüşünde en yakın rakibi Le Havre ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısı iç sahada rakibine karşı 1 puanla yetinen konuk ekibin, bu kez Le Havre karşısında galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de son 8 haftaya girilirken, Le Havre Montpellier takımları milli araya küme düşme tehlikesinin içerisinde girdi. Düşme hattından uzak kalmak isteyen ve galibiyeti hedefleyen tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Clermont – Toulouse: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.80 (Bets10); 31 Mart Pazar akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in 27. hafta mücadelesinde, Clermont ile Toulouse karşı karşıya gelecek. 8 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Clermont, düşme hattını beraber paylaştığı Metz karşısında 1-0’lık deplasman mağlubiyetinden kurtulamazken, düşme hattının üzeriyle puan farkının 8’e yükselmesine engel olamadı. Ligde kalma yolunda ağır bir darbe alan Pascal Gastien ve öğrencileri, milli ara öncesinde Le Havre’yi mağlup ederek, hem moral buldu hem de düşme hattının üzeriyle puan farkını 6’ya indirdi. Kritik bir galibiyet alan ev sahibi, 26 hafta sonunda 4. galibiyetini aldı. Hala ligin en zayıf halkası olmaya devam eden Clermont, milli ara dönüşünde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Yediği 49 golle ligin en zayıf savunma performansını sergileyen ev sahibi, son haftayla birlikte hem savunma hem de hücum hattında toparlanma sinyalleri verdi. Toulouse cephesinde düşüş yeniden başladı. Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısını küme düşme hattının içerisinde tamamlayan Carles Martinez ve öğrencileri, ikinci yarıya galibiyetlerle başlarken, düşme potasından kurtuldu. 3 hafta boyunca Monaco, Lille ve Nice karşısında sahadan galibiyetlerle ayrılan konuk ekip, son 2 haftada önce Le Havre ardından Lyon’a karşı kaybetti ve düşme hattıyla puan farkını açma şansını değerlendiremedi. 26 haftayı 7 galibiyet, 8 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Toulouse’un, bitime 8 hafta kala düşme hattıyla arasında 4 puan fark bulunuyor. Bu hafta ligin en alt sırasında yer alan Clermont’a deplasmanda konuk olacak olan Martinez’in öğrencileri, sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyor. Toulouse düşme hattıyla puan farkını açma şansını bir kez daha kaçırmak istemiyor. Fransa Ligue 1’de son 8 haftaya küme düşme tehlikesiyle girmek zorunda kalan Clermont ve Toulouse, milli ara dönüşünde galibiyet arayacak. Ligin zayıf savunma performanslarından birini sergileyen iki takımında, bu hafta karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.96

Bets10 Bahis Oranı: 5.79