sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 31.03.2024

31 Mart Pazar akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Stuttgart – Heidenheim: H1, 1.38 (iddaa) – 1.74 (Bets10); İddaa fikstüründe 31 Mart Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga’nın 27. hafta mücadelesinde, Stuttgart ile Heidenheim kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 18:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundeslgia’da Stuttgart etkisi devam ediyor. Sezonun ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yapan Sebastian Hoeness ve öğrencileri, galibiyetlerine Hoffenheim deplasmanında 3-0’lık skorla devam etti. Sehrou Guirassy gollerine Hoffenheim deplasmanında devam ederken, 26 hafta sonunda gol sayısını 22’ye çıkardı ve kariyer rekoruna imza attı. Son 8 haftada maç kaybetmeyen Stuttgart, 7 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Son 3 haftada Wolfsburg, Union Berlin ve Hoffenheim karşısında üst üste galibiyetlere imza atan ev sahibi, milli araya çok formda girdi. 56 puanla ligin 3. sırasında yer alan Stuttgart, zirve yarışı veren Bayer Leverkusen ve Bayern Münih’in ardından, sezonun en iyi performansını sergiliyor. 26 maçta rakip fileleri tam 60 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, bu sezon çıktığı 13 iç saha maçında sadece 1 kez mağlup oldu. İç saha etkisiyle de lige damga vuran Stuttgart, milli ara dönüşü sahasında Heidenheim’a karşı galibiyet arayacak. Heidenheim, Almanya Bundesliga’da sezonun ikinci yarısına iyi başlamadı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan konuk ekip, Frank Schmidt yönetiminde son 10 haftaya kadar iyi bir performans grafiği ortaya koydu ve küme düşme hattından uzak kalmayı başardı. Son 10 haftada ise sadece Werder Bremen’i mağlup etmeyi başaran Heidenheim, son 5 haftanın ise tamamında puan kaybetti. Son 8 haftaya girilirken küme düşme hattıyla arasında 10 puan fark bulunan konuk ekip, son 5 haftalık fikstürü 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Frankfurt ve Augsburg karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, milli ara öncesinde karşı karşıya geldikleri Gladbach ile 1-1 berabere kaldılar. Milli ara dönüşünde puan kayıplarına son vermek isteyen Heidenheim, Şampiyonlar Ligi potasında yer alan Stuttgart ile karşı karşıya gelecek. Stuttgart sezonun en sürpriz performanslarından birini sergilemeye devam ediyor. 8 haftadır maç kaybetmeyen ve 3. sırada kendisine yer bulan Stuttgart, galibiyetlerinin yanı sıra, hücum etkisiyle de lige damga vuruyor. Ev sahibi milli ara dönüşü rahat galibiyetlerine Heidenheim karşısında devam edecektir.

Lorient – Brest: MS 2, 1.76 (iddaa) – 2.00 (Bets10); Fransa Ligue 1’in alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren 27. hafta mücadelesinde, Lorient ile Brest karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 5 ekranlarından 31 Mart Pazar günü canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 14:00. Fransa Ligue 1’de son 8 haftaya girilirken, Lorient’in küme düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunuyor. Regis Le Bris direktörlüğünde 26 haftayı 6 galibiyet, 8 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, milli ara öncesinde konuk olduğu Monaco deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndü. Zirve takibine devam eden rakibine karşı iyi bir sonunca imza atan Lorient, 10 kişiyle son dakikada beraberlik golünü buldu. Son haftalarda sezon geneline oranla daha iyi performanslar sergilemeyi başaran ev sahibi, ligde kalmak adına önemli adımlar attı. Son 8 8 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başardılar. Hala tehlike hattının içerisinde kalmaya devam eden Lorient, milli ara dönüşü Brest karşısında galibiyet arayacak. Liderin en yakın takipçisi karşısında, ev sahibinin sürpriz arayacağını söyleyelim. Brest, sezonun en sürpriz performanslarından birini sergileyerek 26 haftada 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 47 puan topladı. Liderle aralarında 12 puanlık bir fark bulunuyor ve bitime 8 hafta kala hala şampiyonluk için umutları var. 13 hafta boyunca namağlup performans grafiğiyle zirve takibini bırakmayan konuk ekip, önce Lens karşısında sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı, ardından Lille ile milli ara öncesinde 1-1 berabere kaldı. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Brest, milli ara dönüşü Lorient karşısında galibiyet arayacak. Zirveyle puan farkının açılmasını istemeyen Eric Serge Roy ve öğrencileri, sezonun ilk yarısı iç sahada 4-0 mağlup ettiği Lorient karşısına çıkıyor. 26 haftada 36 gole imza atan Brest, kalesinde ise sadece 20 gole izin verdi. Ligin en iyi savunma performansını sergileyen takımın Serge Roy ve öğrencilerinin olduğunu belirtelim. Fransa Ligue 1’de 13 maçlık serisi sona eren Brest, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Kayıplara rağmen hala liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden konuk ekip, milli aradan galibiyetle dönecek ve Lorient engelini 3 puanla geçecektir.

Marsilya – PSG: MS 2, 1.87 (iddaa) – 2.12 (Bets10); Fransa Ligue 1 sahnesinde 31 Mart Pazar akşamı derbi heyecanı yaşanacak. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak dev maçta, iki ezeli rakip Marsilya ile PSG karşı karşıya geliyor. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 3.UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Villarreal’e karşı 4-0’lık net bir galibiyetle tur kapısını aralayan Marsilya, rövanşta İspanya deplasmanında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Ev sahibi göreve Jean-Louis Gasset’in gelişinin ardından ilk mağlubiyetini alırken, Avrupa Ligi’nde istediğini aldı ve çeyrek final biletini cebine koydu. Teknik adam değişikliğinin ardından Marsilya, Fransa Ligue 1 sahnesinde ise 3 hafta boyunca Montpellier, Clermont ve Nantes’i mağlup etmeyi başardı. Avrupa dönüşünde Rennes deplasmanına konuk olan ev sahibi, en yakın rakibi karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanan Marsilya, Gasset önderliğinde ilk kez bir maçta skor üretemedi. Milli arayla birlikte zorlu fikstürde dinlenme fırsatı bulan ekip, bu hafta sahasında lider PSG’yi konuk edecek.PSG şampiyonluk yolunda dev bir adım daha attı. Bu sezon Luis Enrique yönetiminde, hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de Fransa Ligue 1’de şampiyonluk yürüyüşüne devam eden PSG, devler sahnesinde Real Sociedad engelini geçerek çeyrek final biletini cebine koyarken, Fransa Ligue 1’de ise son 21 hafta namağlup bir performans sergiledi. Milli ara öncesinde Montpellier deplasmanına konuk olan PSG, ilk 45 dakikası 2-2’lik beraberlikle geçilen mücadeleden, 6-2’lik galibiyetle çıkmayı başardı. ilk yarı skor üstünlüğünü koruyamayan konuk ekip, ikinci yarıda rakibini gol yağmuruna tuttu. 26 hafta sonunda 17. galibiyetine imza atan ve en yakın rakibiyle puan farkını 12’e kadar çıkaran PSG, son 8 haftadan 4 galibiyet alması halinde, şampiyonluğunu ilan edecek. Milli ara dönüşü Enrique ve öğrencileri ezeli rakibi Marsilya’ya deplasmanda konuk olacak. Fransa Ligue 1’de son 8 haftaya girilirken, PSG’nin şampiyonluk için önünde sadece 4 galibiyeti kaldı. Son 8 haftadan 4 galibiyet almaları halinde, rakiplerini beklemeden şampiyonluğunu ilan edecek olan PSG, lige milli ara dönüşünde damga vurmaya devam edecek ve Marsilya’yı mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.54

Bets10 Bahis Oranı: 7.37