sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 31.03.2024

31 Mart Pazar akşamı için 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Bochum – Darmstadt 98: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.67 (Bets10); Almanya Bundesliga’da bitime 8 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hisseden Bochum ile Darmstadt 98, 31 Mart Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da bitime 8 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hisseden Bochum cephesinde, Thomas Letsch’in tahttı sallanmaya başladı. Milli ara öncesinde üst üste 4. mağlubiyet yaşayan konuk ekip, bu sezon Letsch yönetiminde bir türlü alt sıralardan kurtulmayı başaramadı. Gladbach, Leipzig, Freiburg karşısında sahadan puansız ayrılan ev sahibi, son olarak düşme potasında yer alan Mainz 05 ile deplasmanda karşı karşıya geldi. En yakın rakibi karşısında sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan ve maç boyunca hücum hattında hiçbir etkisi gösteremeyen Bochum’un, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 6’ya kadar indi. Son 4 haftanın tamamında mağlup olan Bochum, bu hafta Bundesliga’nın en alt sırasında yer alan Darmstadt 98’e karşı galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da son 8 haftaya girilirken en alt sırada yer alan Darmstadt 98’in, düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkı 12’ye kadar yükseldi. Ligde kalma umutları günden güne azalan Torsten Lieberknecht ve öğrencileri, milli ara öncesi iç sahada konuk ettiği Bayern Münih karşısında 5-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı ve galibiyet hasretini tam 19 haftaya çıkardı. Son 19 haftayı 13 mağlubiyet, 6 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, 26 hafta sonunda ise sadece Werder Bremen ve Augsburg’u mağlup etmeyi başardı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Darmstadt 98, Almanya Bundesliga seviyesi için bir türlü yeterli olamadı. Tüm kötü gidişata rağmen teknik adam ısrarına devam eden konuk ekip, 26 maç sonunda kalesini 65 gole kapatamadı ve uzak ara ligin en kötü savunma performansını sergiledi. Milli ara dönüşünde Bochum ile karşı karşıya gelecek olan konuk ekip, ligde kalmak istiyorsa düşme hattının en yakın takımı Bochum karşısında kazanmak zorunda. Almanya Bundesliga’da küme düşmeme mücadelesi veren iki takım karşı karşıya geliyor. Sezon genelinde rakibinden daha iyi bir performans sergilemeyi başaran Bochum, bu hafta iç saha desteğini arkasına alarak, ligin en zayıf halkası Darmstadt 98’i mağlup edecektir.

Nice – Nantes: MS 1, 1.58 (iddaa) – 1.80 (Bets10); İddaa fikstüründe 31 Mart Pazar akşamı Fransa Ligue 1’de 27. hafta maçları sahne alıyor. Nice’ın evinde Nantes’i konuk edeceği mücadele, Türkiye saati ile 16:00’de başlıyor. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 5. Nice deplasmandan 3 puanla döndü ve Fransa Ligue 1’de 6 haftadır devam eden puan kayıplarına son vermeyi başardı. Milli ara öncesi en yakın rakiplerinden Lens’e deplasmanda konuk olan Farioli ve öğrencileri, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadeleden 3-1’lik galibiyetle ayrıldı ve 26 hafta sonunda 12. galibiyetini aldı. 6 haftalık fikstürü 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Nice, zirve yarışından koparken, Lens galibiyetiyle Şampiyonlar Ligi umutlarını korudu. İlk 13 haftanın namağlup lideri olarak dikkat çeken ve genç teknik adamı Farioli önderliğinde sezona fırtına gibi bir giriş yapan Nice, son hafta aldığı galibiyetle eski günlere geri dönüş sinyalleri verdi. 26 maçta 27 gole imza atan ev sahibi, kalesinde ise 20 gole engel olamadı. Brest ile birlikte ligin en iyi savunma performansını sergileyen takım Nice oldu. Fransa Ligue 1 sahnesinde sezona Pierre Aristouy yönetiminde giriş yapan Nantes, alt sıralardan kurtulmayı başaramayınca, göreve Jocelyn Gourvennec’i getirdi. Son 13 hafta yeni hocasıyla sadece 3 maçtan galibiyet çıkarabilen konuk ekip, teknik adam değişikliğinin ardından kendisini küme düşme hattının içerisinde buldu. Nantes cephesinde Gourvennec dönemi kısa sürdü. Son 3 haftada Metz, Marsilya ve Strasbourg karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, milli arada bir kez daha teknik adam değişikliğine gittiler. Milli arada göreve Antoine Kombouare’yi getiren konuk ekip, yeni hocasıyla ilk sınavını Nice deplasmanında verecek. Ligin Play Out hattında yer alan Nantes, milli ara dönüşünde kazanarak düşme potasından çıkmak istiyor. Fransa Ligue 1’de 6 haftalık galibiyet hasretine son vermeyi başaran Nice, milli araya moralli girdi. Ev sahibi eski günlere geri dönüş sinyalleri verirken, Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdürüyor. Nice’in kazanmaya Nantes karşısında devam edeceğini düşünüyoruz.

Strasbourg – Rennes: MS 2, 2.03 (iddaa) – 2.32 (Bets10); Strasbourg ile Rennes, 31 Mart Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’in 27. haftasında sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 18:05’te başlıyor. Mücadele beIN SPORTS 5 ekranlarından naklen yayınlanacak. Uzun bir sürenin sonrasında Ligue 1 sahnesinde rahat nefes almayı başaran Strasbourg, Nantes galibiyeti öncesinde son 8 haftayı 5 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakmıştı. Milli ara öncesinde Nantes deplasmanına konuk olan Patrick Vieira ve öğrencileri, puan kayıplarına 3-1’lik galibiyetle son vermeyi başardı ve düşme hattıyla puan farkını 4’e çıkarmayı başardı. En yakın rakibi karşısında kritik bir galibiyet alan Strasbourg, ligde kalma yolunda dev bir adım attı diyebiliriz. 26 haftayı , 7 galibiyet, 8 beraberlik, 11 mağlubiyetle 29 puan toplamayı başaran Strasbourg’un, bitime 8 hafta kala küme düşme tehlikesi devam ediyor. Düşme potasıyla puan farkını açmak isteyen ev sahibi, bu hafta sahasında Rennes’i konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Rennes ile deplasmanda 1-1 berabere kalmayı başarmışlardı. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Rennes, Avrupa Ligi’ne Son 16 eşleşmesine Milan mağlubiyetiyle veda etmek zorunda kalırken, tamamen Ligue 1’e odaklandı. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Julien Stephan ve öğrencileri, son 11 haftalık fikstürde sadece Lorient’e galibiyet şansı verirken, geri kalan 10 haftada 7 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Göreve Stephan’ın gelişiyle birlikte, konuk ekip Ligue 1’de yükselişe geçti ve üst sıraları bırakmadı. Milli ara öncesinde Marsilya engelini 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekip, 3 hafta sonra aldığı 3 puanla güven tazeledi. Marsilya’ya karşı maç boyunca etkili bir futbol sergileyen Rennes, hem hücum hattında etkili oldu hem de 90 dakika sonunda ezeli rakibine sadece 1 isabetli şut şansı verdi. 39 puanla 8. sırada yer alan konuk ekip, sezonun geri kalında Avrupa potasına yetişmek için mücadele edecek. Fransa Ligue 1’de üst sıraları zorlamaya devam eden ve milli ara öncesinde en yakın rakibi Marsilya’yı mağlup etmeyi başaran Rennes, galibiyetlerine hız kesmeden devam edecek ve zor günler geçiren Strasbourg’u mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.65

Bets10 Bahis Oranı: 6.97