İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Atletico Madrid İddaa Tahmini 01.04.2024

İspanya La Liga’da ilk 4 umutlarını sürdüren Atletico Madrid deplasmanda, Villarreal’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’te start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Villarreal ile Atletico Madrid takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Villarreal galibiyetine 3.10, beraberlik tercihine 3.70, Atletico Madrid galibiyetine ise 2.22 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.

Villarreal 4 Maçtır Kazanıyor

Villarreal La Liga’da uzun bir süredir mağlubiyet yüzü görmüyor. Kümede kalma mücadelesi veren Villarreal, son haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerle ile birlikte alt sıralardan uzaklaştı ve Avrupa potasına oynamaya başladı. Milli araya Valencia galibiyeti ile giren Quique Flores’in ekibi La Ceramica’da Valencia’yı 1-0 mağlup etmişti. Son 4 maçını kazanan ve tam 9 maçtır kaybetmeyen Villarreal bu hafta Atletico Madrid’i konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Villarreal’de Kiko Femenia ve Alberto Moreno kart cezalısı. Ramın Terrats ve Denis Suaerez’in ise sakatlıkları sürüyor.

Atletico Madrid Evinde Kaybetti

Atletico Madrid uzun bir aradan sonar ilk 4’ün gerisine düştü. Milli maç arasından önceki hafta Barcelona’yı konuk eden Atletico Madrid mücadeleden 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Athletic Bilbao’nun kazandığı haftayı puansız geçen Diego Simeone’nin ekibinde moraller bozuk. Son 3 haftada 2 yenilgi alan Atletico Madrid bu hafta La Ceramica’da Villarreal’in konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Nahuel Molina ve Rodrigo De Paul kart cezalısı. Thomas Lemar’ın sakatlığı da devam ediyor.

Villarreal – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Villarreal – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 18.15’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Kiko Femenia ve Alberto Moreno kart cezalısı. Ramın Terrats ve Denis Suaerez’in ise sakatlıkları sürüyor. Atletico Madrid’de Nahuel Molina ve Rodrigo De Paul kart cezalısı. Thomas Lemar’ın sakatlığı da devam ediyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Angel Correa, Antonie Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Villarreal galibiyet serisini devam ettiriyor. La Ceramica’da Valenia engelini de 1-0 ile geçen Villarreal galibiyet serisini 4 maça çıkarttı. La Liga’da 9 maçtır da kaybetmeyen bir Villarreal var. Atletico Madrid ise evinde konuk ettiği Barcelona’ya direnemedi. Wanda Metropolitano’da 3-0 mağlup oldular. Son 3 maçında 2. Yenilgisini alan Atletico Madrid 5. Sıraya gerilemiş durumda. Taraf bahsine yönelmek riskli. Villarreal bu kadar formdayken gollere yönelmekte fayda var. Tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.40

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…