İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Salernitana İddaa Tahmini 01.04.2024

İddaa fikstüründe 1 Nisan Pazartesi günü yer alan İtalya Serie A Ligi‘nin 30. hafta mücadelesinde, Bologna ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 13:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, Bologna galibiyetine 1.31, beraberliğe 5.40, Salernitana galibiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.35, KGYOK 1.60 olarak verilmiş.

Bologna Evine Galibiyetle Döndü

İtalya Serie A Ligi’nin 29. haftasında Empoli deplasmanına konuk olan Bologna, milli araya 1-0’lık galibiyetle girmeyi başardı. Deplasmanda maç boyunca üstün bir futbol sergileyen ev sahibi, kümede kalma mücadelesi veren rakibine 90 dakika sonunda 1 isabetli şut şansı verirken, Giovanni Fabbian’ın son dakika golüyle galip geldi. Son 9 haftayı 7 galibiyet, 1 beraberlik, mağlubiyetle geride bırakan Thiago Motta ve öğrencilerini, tek mağlubiyetini liderlik koltuğunda oturan İnter’e karşı 2 hafta önce alırken, Empoli galibiyetiyle güven tazeledi. Genç teknik adamıyla sezonun en sürpriz performanslarından birine imza atan Bologna, son 9 haftaya girilirken 54 puanla 4. sırada yer aldı. Şampiyonlar Ligi umutlarını korumaya devam eden ekip, milli ara dönüşünde ise Serie A Ligi’nin en alt sırasında yer alan Salernitana’yı evinde ağırlayacak.

Salernitana’da Tehlike Çanları Çalıyor

İtalya Serie A Ligi2nde son 9 haftaya girilirken, Salernitana bu sezonki 5. teknik adam değişikliğini gerçekleştirdi ve göreve Stefano Colantuono’yu getirdi. Uzun süredir İtalya Serie A Ligi’nin en alt sırasından kurtulmayı başarmayan konuk ekip, son 11 haftadan 2 puan çıkarabildi. 5 hafta önce göreve Fabio Liverani gelirken, teknik adamın Salernitana macerası kısa sürdü. 29 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 8 beraberlik, 19 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekibin, küme düşme hattının üzeriyle arasında tam 11 puan fark bulunuyor. Galibiyeti unutan ve adım adım alt lige ilerleyen Salernitana, 29 maçta yediği 59 golle aynı zamanda Serie A Ligi’nin en zayıf savunma performansını da ortaya koydu. Milli ara öncesi iç sahada Lecce’ye karşı 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan konuk ekip, milli ara dönüşünde ise Bologna deplasmanına konuk olacak.

Bologna – Salernitana Maç Bilgileri

Bologna – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna’da Adama Soumaoro ve Joshua Zirkzee’nin sakatlıkları devam ediyor. Salernitana takımında ise Guillermo Ochoa, Federico Fazio, Norbert Gyömber ve Grigoris Kastanos’un sakatlıkları devam ediyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Federico Ravaglia, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Victor Kristansen, Sam Beukema, Nikola Moror, Alexis Saelemaekers, Lewis Ferguson, Michel Aebischer, Remo Freuler, Riccardo Orsolini.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Pasquale Mazzocchi, Diego Coppola, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Antonio Candreva, Giulio Maggiore, Simmy.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların formda takımlarından Bologna, milli ara öncesi deplasmanda kazandı. Son haftalardaki etkisini tam gaz sürdürmeyi başaran Bologna, Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Salernitana karşısında, gol yemeden 3 puanı hanesine yazdıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1 ve KGYOK, Oran 1.40

intobet Oranı: MS 1 ve KGYOK, Oran 1.90

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna taraftarı önünde hata yapmadı. Ligin en alt sırasında yer alan Salernitana’ya puan kaptırmayan Bologna, rakibine 3 golle üstünlük kurdu. Motta ve öğrencileri, 90 dakika boyunca kalesinde gole izin vermedi. Kazananları tebrik ederiz.