İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Barcelona İddaa Tahmini 04.05.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Girona evinde, Barcelona’yı konuk edecek. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Girona ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Girona kazanır 2.78, beraberlik 3.75, Barcelona kazanır ise 2.42 olarak açıklanmış.

Girona’da Şampiyonlar Ligi Umutları

Girona önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için oldukça iddialı. Geçen hafta sonu Gran Canaria’da konuk oldukları Las Palmas’ı 2-0 mağlup eden Girona uzun bir aradan sonra deplasmanda galibiyet yaşadı. 3. sıradaki yerini koruyan Michel’in öğrencileri bu hafta sonu Montilivi’de Barcelona’yı konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Barcelona’yı deplasmanda 4-2 mağlup eden Girona bu kez taraftarı önünde 3 puan alma hedefinde. Karşılaşma öncesinde Girona’da Borja Garcia ve Ricard Artero’nun sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona’dan 3 Puan

Barcelona La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Valencia’yı konuk eden Xavi’nin öğrencileri ilk yarıyı 2-1 geride kapattığı karşılaşmadan 4-2’lik galibiyet ile ayrılarak 2. sıradaki yerini korudu. Lewandowski attığı 3 golle galibiyetin baş mimarıydı. Bu hafta sonu ise Montilivi’de Girona’ya konuk olacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Barcelona’da Gavi ve Frenkie De Jong’un sakatlıkları devam ediyor.

Girona – Barcelona Maç Bilgileri

Girona – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Borja Garcia ve Ricard Artero’nun sakatlıkları devam ediyor. Barcelona’da Gavi ve Frenkie De Jong’un sakatlıkları devam ediyor.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Portu, Viktor Tsygankov, Savio, Artem Dovbyk

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Jules Kounde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Fermin Lopez, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Girona geçen haftayı Gran Canaria’da 3 puan ile geçti. Las Palmas’ı 2-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Uzun bir aradan sonra deplasmanda kazanan Girona bu hafta Barcelona’yı konuk edecek. Barcelona ise geçen hafta Valencia engelini 4-2 ile geçti. El Clasico mağlubiyetinin ardından moral buldular. Lewandowski attığı 3 golle galibiyetin baş mimarı oldu. Montilivi’de Barcelona maçın favorisi. Girona deplasmanında da kazanarak 2. Sıradan yerini korurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.09

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.42

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…