İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Empoli İddaa Tahmini 01.04.2024

İnter taraftarı önünde Empoli‘yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 30. hafta mücadelesi, 1 Nisan Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı ise S Sport Plus.

Bets10, İnter galibiyetine 1.21, beraberliğe 7.10, Empoli galibiyetine ise 13.50 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçileri için hazırladığı özel oran fırsatlarında ise İnter – Empoli mücadelesinde İnter 2.5 Üst seçeneğini seçerek, haftanın ilk gününde 30.00 oran kazanabilirsiniz.

Lider İnter 23 Haftadır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon İnter fırtınası esiyor. Simone Inzaghi ve öğrencileri, son 9 haftaya en yakın rakibinin 11 puan üzerinde, lider olarak girmeyi başardı. 20. lig şampiyonluğuna adım adım yürümeyi başaran ev sahibi, 23 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, 29 hafta sonunda ise sahadan sadece 1 kez mağlup ayrıldı. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından tamamen İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna odaklanan İnter, üst üste 10 maçta aldığı galibiyetlerin ardından, milli ara öncesi Napoli derbisinden 1 puanla ayrıldı. Dev maç 1-1’lik beraberlikle sona ererken, ev sahibinin şampiyonluk için büyük bir avantaja sahip. Milli ara dönüşünde Empoli’yi sahasında ağırlayacak olan İnter, sezonun ilk yarısı rakibin deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Empoli Düşüş Devam Ediyor

Empoli cephesinde Davide Nicola etkisi kısa sürdü. Teknik adam hamlesiyle küme düşme hattından kurtulan konuk ekip, son haftalarda kaybettiği puanlarla yeniden küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Göreve Davide Nicola geldikten sonra 6 hafta boyunca maç kaybetmeyen ve 3 galibiyet, 3 beraberlikle sahadan ayrılan Empoli, son 3 hafta Cagliari, Milan ve Bologna karşısında sahadan 1-0’lık mağlubiyetlerle ayrıldı. Son haftalarda skor üretmekte zorlanan konuk ekip, milli ara dönüşünde ligin en iyi savunma yapan takımı İnter’e deplasmanda konuk olacak. Kümede kalma mücadelesi veren Empoli, bu sezon lige damga vuran rakibi karşısında sürpriz arayacak.

İnter – Empoli Maç Bilgileri

İnter – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Stefan De Vrij, Juan Cuadrado ve Marko Arnautovic’in sakatlıkları devam ediyor. Empoli cephesinde ise Tyronne Ebuehi ve Ardian Ismajli’nin sakatlıkları devam ederken, Youssef Maleh ise kart cezalısı.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Denzel Dumfries, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Henrikh Mkhitaryan, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Alexis Sanchez, Lautaro Martinez.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Bartosz Bereszynski, Razvan Marin, Jacopo Fazzini, Alberto Grassi, Liberato Cacace, Szymon Zurkowski, Nicolo Cambiaghi, Alberto Cerri, Emanuel Gyasi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, şampiyonluk yürüyüşüne doludizgin devam ediyor. Harika bir hücum performansıyla rakiplerine zor anlar yaşayan İnter, şampiyonluk yürüyüşünde Empoli ile karşı karşıya geliyor. Golcülerinin etkisini tam gaz sürdüreceğini ve İnter’in maçta 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İnter 2.5 ÜST, Oran 1.70

Bets10 Oranı: İnter 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, kazanmaya devam etti. Ev sahibi Alexis Sanchez ve Federico Dimarco’nun golleriyle galip gelmeyi başarırken, 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermedi.