İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Roma İddaa Tahmini 01.04.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde son 9 haftaya girilirken, Lecce sahasında Roma‘yı konuk edecek. 1 Nisan Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlayan mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lecce galibiyetine 4.10, beraberliğe 3.55, Roma galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında ise Lecce – Roma karşılaşmasında Roma Kazanır seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Gotti Lecce’yi Galibiyete Taşıdı

İtalya Serie A Ligi’nde 2 hafta önce iç sahada Hellas Verona karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan ve son 5 haftanın tamamında puan kaybeden Lecce, hafta içinde teknik adam değişikliğine gitti. Roberto D’Aversa ile yollar ayrılırken, göreve Luca Gotti geldi. Milli ara öncesi küme düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, Salernitana deplasmanından aldığı 3 puanla, rahat bir nefes aldı. Bitime 9 hafta kala düşme potasıyla puan farkını 3’e çıkarmayı başaran Lecce, yeni hocasıyla galibiyetlerine devam etmek istiyor. Tam 24 hafta sonra bir maçta kalesini gole kapatmayı başaran ev sahibi, Gotti yönetiminde milli ara dönüşü Roma’ya karşı galibiyet arayacak.

Roma Fırtınası Devam Ediyor

Roma göreve Daniele De Rossi geldikten sonra hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi’nde harika bir performans grafiği ortaya koydu. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan, son 9 haftada ise sadece lider İnter’e karşı sahadan mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, yeni hocasıyla müthiş bir form grafiği sergiledi. UEFA Avrupa Ligi’nde ise çeyrek final biletini cebine koyan Roma, geçen sezon şampiyonluğu finalde kaçırdığı UEFA Avrupa Ligi’nde, bu kez şampiyonluğu hedefliyor. Mili ara öncesinde iç sahada Sassuolo engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekipte, Dybala, Lukaku, Lorenzo Pellegrini son haftalara harika hücum performansıyla damga vurdu.

Lecce – Roma Maç Bilgileri

Lecce – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce’de Mohamed Kaba’nın sakatlığı devam ediyor. Roma cephesinde ise Chris Smalling, Rasmus Kristensen, Renato Sanches, Leonardo Spinazzola, Sardar Azmoun ve Tammy Abraham’ın sakatlıkları devam ederken, Lorenzo Pellegrini ise kart cezalısı.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Lorenzo Venuti, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Federico Baschirotto, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Roberto Piccoli, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Donny Huijsen, Angelino, Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Leandro Paredes, Bryan Cristante, Romelu Lukaku, El Shaarawy, Paulo Dybala.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır mağlup olmayan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise çeyrek final biletini cebine koyan Roma, De Rossi yönetiminde harikalar yaratıyor. Teknik adam etkisiyle yükselişe geçen Roma, bu hafta sahalara galibiyetle dönecek ve Lecce’den 3 puanı alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Taraflar 90 dakika sonunda birbirlerine üstünlük kuramadı. Mücadele maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar golsüz beraberlikle geçildi. Lecce ve Roma sahadan 1’er puanla ayrıldı.