İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Udinese Maç Tahmini 01.04.2024

1 Nisan Pazartesi akşamı S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 30. hafta mücadelesinde, Sassuolo ile Udinese karşı karşıya gelecek.

Mapei Stadı’nın ev sahipliği yapacağı zorlu mücadelede Rexbet, Sassuolo galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.30, Udinese galibiyetine ise 2.52 oran belirlemiş durumda.

Sassuolo Düşme Hattında

İtalya Serie A Ligi’nde 2 hafta önce teknik adam değişikliğine giden Sassuolo, yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta Frosinone’yi 1-0 mağlup etmeyi başardı. 8 haftalık galibiyet hasretine Davide Ballardini yönetiminde son vermeyi başaran ev sahibi, 90 dakika boyunca kalesini gole kapattı ve uzun bir süre sonra Serie A’da etkili bir savunma performansı gösterdi. Ancak yükseliş kısa sürdü ve milli ara öncesinde alınan Roma mağlubiyetiyle birlikte, Sassuolo bitime 9 hafta kala küme düşme potasının içerisinden kurtulamadı. Alessio Dionisi önderliğinde zor günler geçiren ve küme düşme potasının içerisinde yer alan ev sahibi, yeni hocasıyla milli ara dönüşü yükselişe geçmek istiyor. Bu hafta 4 puan gerisinde kaldıkları Udinese karşısında galibiyet arayacaklar.

Udinese Evinde Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nin 29. haftasında Torino karşısında 2-0’lık iç saha mağlubiyetinden kurtulmayı başarmayan Udinese’nin, son 9 haftaya girilirken düşme potasıyla arasındaki puan farkı 2’ye indi. Konuk ekip son haftalarda gördüğü kırmızı kartlara rağmen Torino mağlubiyetine kadar iyi sonuçlar almayı başarmıştı. 10 kişiyle Salernitana’dan 1 puan almayı başaran, 10 kişiyle Lazio’yu mağlup etmeyi başaran konuk ekip, Torino karşısında ise pozisyon üretmekte zorlandı ve milli araya mağlubiyetle girmek zorunda kaldı. Kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Sassuolo’ya deplasmanda konuk olacak olan Udinese, aradan galibiyetle dönerek puan farkını açmak istiyor. Sezonun ilk yarısında rakibinden iç sahada 2-2’lik beraberlikle 1 puan almayı başaran konuk ekip, bu kez deplasmanda 3 puanı hedefliyor.

Sassuolo – Udinese Maç Bilgileri

Sassuolo – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo takımında Domenico Berardi’nin sakatlıkğı devam ederken, Martin Erlic ise kart cezalısı. Udinese’de ise Enzo Ebosse ve Gerard Deulofeu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Mattia Viti, Gianmarco Ferrari, Josh Doig, Marcus Pedersen, Kristian Thorstvedt, Luca Lipani, Matheus, Nedim Bajrami, Andrea Pinamonti, Armand Lauriente.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Maduka Okoye, Lautaro Giannetti, Thomas Kristensen, Jordan Zemura, Oier Zarraga, Kingsley Ehizibue, Florian Thauvin, Lazar Samardzic, Sandi Lovric, Walace, Lorenzo Lucca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde iki takımda kümede kalma mücadelesi veriyor. Udinese son haftalarda rakibinin aksine daha iyi performanslar sergiledi. Özellikle son 3 haftanın 2’sinde 10 kişi kalmalarına rağmen, 4 puan aldılar. Udinese bu hafta en yakın rakibi Sassuolo’ya karşı deplasmanda galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.22

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.52

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sassuolo ve Udinese karşılaşmada karşılıklı goller buldu. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri 1’er kez havalandırmayı başarırken, sahadan 1’er puanla ayrılmak zorunda kaldı.