sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.04.2024

Almanya DFB Kupası, İtalya Kupası ve Fransa Kupası kapsamında sahne alacak Yarı Final mücadelelerini, kupon olarak derledik. 2 Nisan Salı akşamında kazanmanızı dileriz.

Lyon – Valenciennes: H1, 1.28 (iddaa) – 1.62 (Bets10); Lyon sahasında Valenciennes’i konuk edecek. Fransa Kupası Yarı Final mücadelesi 2 Nisan Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de bitime 7 hafta kala küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını 9’a kadar çıkarmayı başaran Lyon, Fransa Ligue 1’de ise final kapısına dayandı. Piere Sage’in göreve gelmesiyle birlikte Lyon, devre arası transfer döneminde yaptığı hamlelerin ardından küme düşme hattının içerisinden kurtuldu. Sezona kabus gibi bir başlangıç yapan ve tarihinin Ligue 1’de en zor günlerini geçiren ev sahibi, sezonun ikinci yarısıyla birlikte yükselişe geçti. Son 8 haftada sadece 1 kez mağlup olan Piere Sage ve öğrencileri, Fransa Kupası’nda ise yarı finalistler arasında yer alıyor. Bu sezon çok zor günlerden geçen Lyon, sürpriz bir sonuçla Fransa Kupası’nda şampiyonluğu hedefliyor. Avrupa bileti için tek şansı şampiyonluk olan Lyon, bu hafta Valenciennes ile karşı karşıya gelecek. Son haftalardaki yükselişiyle Lyon turun favorisi konumunda. Fransa Ligue 2’de 8 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan, 30 haftayı ise 2 galibiyet, 11 beraberlik, 17 mağlubiyetle geride bırakan Valenciennes, bitime 8 hafta kala en alt sıradan kurtulamadı. Teknik adam hamlesi kötü gidişata çare olmazken, Ahmed Kantari önderliğinde küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam ediyorlar. kalesinde gördüğü 42 gole karşılık, rakip fileleri sadece 17 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, son 2 haftada 5 gol yiyerek üst üste mağlubiyetler alırken, skor dahi üretmeyi başaramadı. Fransa Kupası’nda ise yarı finalin sürpriz takımları arasında yer alıyorlar. Final yolunda emin adımlar atmayı başaran Valenciennes, kupa serüveninde ilk kez Fransa Ligue 1 seviyesinde bir rakiple karşı karşıya gelecek. Son haftalarda yükselen performans grafiğiyle dikkat çeken Lyon, Fransa Kupası’nda final kapısına dayandı. Ligue 2’de zor günler geçiren Valenciennes ise güven vermekten çok uzakta. Lyon’un iç sahada rahat bir galibiyetle turu geçeceğini düşünüyoruz.

Juventus – Lazio: KGVAR, 1.90 (iddaa) – 2.15 (Bets10); 2 Nisan Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan İtalya Kupası Yarı Final eşleşmesinde, Juventus ile Lazio karşı karşıya gelecek. Dev maç TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Milli ara Massimiliano Allegri ve öğrencilerinde kötü gidişata çare olmadı. İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon 21 hafta boyunca İnter ile birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı olarak karşımıza çıkan Juventus, son 9 haftanın 8’inde puan kayıplarına engel olamadı ve liderin 17 puan gerisine düştü. Şampiyonluk hayallerine veda etmek zorunda kalan ev sahibi, rotasını İtalya Kupası’na çevirdi. Milli ara dönüşünde konuk olduğu Olimpico deplasmanından 1-0’lık Lazio mağlubiyetiyle dönen ev sahibi, bu kez Lazio ile İtalya Kupası Yarı Final eşleşmesinde karşı karşıya gelecek. İlk 21 haftadan 16 galibiyet çıkarmayı başaran Juventus, eski günlere geri dönüş bileti arıyor. Hafta sonu Lazio karşısında kart cezalısı Vlhaovic’in yokluğu fazlasıyla hissedilirken, ev sahibi hücum hattında son derece etkisizdi. Yıldız golcünün dönüşüyle birlikte, Juventus galibiyet arayacak. Lazio cephesinde Igor Tudor dönemi galibiyetle başladı. Şampiyonlar Ligi vedası ve İtalya Serie A Ligi’nde yaşanan üst üste puan kayıplarının ardından, Sarri ile yollar ayrıldı. Milli ara öncesi geçici olarak göreve Giovanni Martusciello’yu getiren konuk ekip, Frosinone deplasmanından 3-2’lik galibiyetle çıkarak moral buldu. Milli arada ise Lazio’da göreve Igor Tudor geldi. Yeni hocasıyla ilk sınavını iç sahada Juventus’a karşı veren konuk ekip, dev maçtan Adam Marusic’in golüyle galip çıkmayı başardı. Juventus ile bu hafta İtalya Kupası Yarı Final eşleşmesinde karşı karşıya gelecekler. Son haftalardaki yükselişini sürdürmek isteyen Lazio, ligde son 8 haftaya girilirken üst sıralardan uzak kalmasına karşın, elinde kalan tek kupa fırsatını değerlendirmek ve final biletini İtalya Kupası’nda cebine koymak istiyor. İki takımında önünde tek kupa şansı kaldı. Rotasını İtalya Kupası’nda şampiyonluğa çeviren Juventus ve Lazio, yarı finalde karşı karşıya geliyor. İlk maçtan avantaj elde etmek isteyen iki takım, hafta sonu karşı karşıya lig kapsamında geldi ve maçta tek gol atıldı. Hücum hattında etkisiz kalan taraflar, kupa serüveninde daha iyi bir hücum performansı sergileyecek ve karşılıklı goller bulacaktır.

Sarbrücken – Kaiserslautern: KGVAR, 1.46 (iddaa) – 1.65 (Bets10); Almanya DFB Kupası’nda finalin adı belli oluyor. Yarı Final eşleşmesi kapsamında Saarbrücken ile Kaiserslautern karşı karşıya geliyor. 2 Nisan Salı akşamı saat 21:45’te sahne alan mücadele, Spor SMART ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya 3. Lig temsilcisi Saarbrücken, Almanya DFB Kupası’nda yarı finalistler arasına girmeyi başardı. DFB Kupası’nın bu sezon en sürpriz takımı olduklarını belirtelim. Ev sahibi sadece aldığı yarı final biletiyle değil, elediği güçlü rakipleriyle dikkat çekti. Karlsruher, Bayern Münih, Eintracht Frankfurt ve Möchengladbach’ı saf dışına itmeyi başaran ev sahibi, son 3 eşleşmede Bundesliga’nın güçlü takımlarını mağlup etti. Almanya’nın 3. Lig’inde 29 haftada 43 puan toplayan Saarbrücken, 11. sırada yer alıyor. Ligdeki performansı, kupa serüvenine odaklanmasını sağladı. Son 6 haftada maç kaybetmeyen ekip, ancak geçtiğimiz hafta Duisburg deplasmanında mağlup oldu. 11. sırada yer alan ve üst sıralardan umudunu kesmek zorunda kalan Saarbrücken, DFB Kupası’nda galibiyetlerine devam etmek istiyor. Almanya 2. Bundesliga’da küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kaiserslautern, Almanya DFB Kupası’nda ise yarı finalistler arasında yer alıyor. DFB Kupası’nda bu sezon TuS RW Koblenz, Köln, Nürnberg ve Hertha Berlin’i elemeyi başaran konuk ekip, ligde gösteremediği başarıyı kupa serüveninde gösterdi. Almanya 2. Bundesliga’da ise 27 haftayı 8 galibiyet, 5 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bıraktılar ve bitime 8 hafta kala Play Out hattında yer aldılar. Küme düşme tehlikesi devam eden Kaiserslautern, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Düsseldorf karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı ve ligde kötü gidişatını sürdürdü. Tekrar teselliyi DFB Kupası’nda arayacak olan ekip, final bileti için Saarbrücken karşısına çıkacak. Almanya DFB Kupası’na bu sezon hem Saarbrücken hem de Kaiserslautern aldığı sürpriz sonuçlarla damga vurdu. Final kapısına kadar gelen iki takımda bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Tarafların DFB Kupası’nda etkisini sürdüreceğini ve karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.55

Bets10 Bahis Oranı: 5.74