Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 03.04.2024

Trendyol Süper Lig’de Çarşamba gününün ilk maçı. Sivasspor evinde, Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

SivassporFatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Sivasspor kazanır 2.66, beraberlik 3.39, Fatih Karagümrük kazanır ise 2.86 olarak açıklanmış.

Sivasspor 3 Maçtır Kazanamıyor 

Sivasspor Süper Lig’de milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Yiğidolar mücadeleden 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon Fenerbahçe’ye karşı alınan mağlubiyetin ardından en farklı 2. Yenilgisini almış oldular. Süper Lig’de son 3 maçından galibiyet çıkartamayan Sivasspor’un Avrupa umutları da azalmış durumda. Son 3 haftada yaşadıkları puan kayıplarının ardından 11. Sıraya kadar gerilediler. Bu hafta Fatih Karagümrük’ü konuk edecek Sivasspor’da Bartuğ Elmaz’ın sakatlığı sürüyor. 

Fatih Karagümrük Düşme Hattında 

Fatih Karagümrük’te işler pek yolunda gitmiyor. Süper Lig’de son dönemde üst üste puan kayıpları yaşayan Kırmızı Siyahlılar milli araya Konyaspor karşısında aldığı 1-1’lik beraberlik ile girdi. Yeni hocası Tolunay Kafkas yönetiminde çıktıkları ilk maçtan 1 puan ile ayrılan Fatih Karagümrük’ün galibiyet hasreti ise 6 maça çıkmış durumda. Süper Lig’de düşme hattında bulunan Fatih Karagümrük en son galibiyetini Şubat ayında Pendikspor karşısında almıştı. Bu hafta Sivasspor’a konuk olacak Fatih Karagümrük’te Federico Caccherini, Dimitris Kourbelis ve Levent Mercan kart cezalısı. 

Sivasspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Sivasspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Bartuğ Elmaz’ın sakatlığı sürüyor. Fatih Karagümrük’te Federico Caccherini, Dimitris Kourbelis ve Levent Mercan kart cezalısı. 

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Roman Kvet, Emrah Başsan, Clinton N’Jie, Fode Koita

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Sivasspor’da son haftalarda puan kayıpları yaşanıyor. Milli araya Adana Demirspor deplasmanında 4-1’lik mağlubiyet ile giren Sivasspor’un kazanamama serisi 3 maça çıktı. Bu hafta ise Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Fatih Karagümrük ise milli araya Konyaspor beraberliği ile girmişti. Düşme hattında bulunan Kırmızı Siyahlılar üst üste 6 maçtır kazanamıyor. Sivasspor maçın favorisi. Rey Manaj önderliğinde bugün kazanarak 3 puanı alırlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.29

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 2.66

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…