Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Kasımpaşa İddaa Tahmini 03.04.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor Kasımpaşa deplasmanda, Kayserispor’a konuk oluyor. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından yayınlanacak.

Kayserispor ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Kayserispor kazanır 2.21, beraberlik 3.94, Kasımpaşa kazanır ise 3.18 olarak açıklanmış.

Kayserispor’da Puan Kayıpları 

Kayserispor Süper Lig’de milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Alanyaspor deplasmanına konuk olan Kayserispor maçın uzatma dakikalarında yediği golle rakibine 1-0 mağlup oldu. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Burak Yılmaz’ın ekibinde galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Son 3 maçlık süreçte sadece 1 puan alabildiler. Düşüşe geçmeye başlayan Kayserispor bu hafta Kasımpaşa’yı konuk edecek. Düşme hattının 5 puan üzerinde yer alan Kayserispor bu hafta Kasımpaşa karşısında kazanarak moral bulma hedefinde. Karşılaşma öncesinde Kayserispor’da Bilal Beyazit ve Arif Kocaman kart cezası. Macid Hosseini ise sakat. 

Kasımpaşa’da 3 Cezalı 

Kasımpaşa Süper Lig’de son dönemde istediği sonuçları alamıyor. Milli maç arasından önceki hafta lider Galatasaray karşısında kazanmaya çok yaklaştılar ama olmadı. 3-2 öne geçtiği maçtan 4-3’lük mağlubiyet ile ayrılan Sami Uğurlu’nun öğrencileri son 5 haftada ise sadece 1 kez kazanabildi. Süper Lig’de ilk 4 umutlarını korumak isteyen Kasımpaşa bu hafta Kayserispor’un konuğu olacak. Beşiktaş’ın sadece 3 puan gerisinde yer alan Kasımpaşa’nın bu hafta kazanması halinde 4. Sıraya yükselme ihtimali de var. Karşılaşma öncesinde Kasımpaşa’da Claudio Winck, Kenneth Omeruo ve Aytaç Kara’nın kart cezalısı. 

Kayserispor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Kayserispor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports MAX 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RHG Enertürk Enerji Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Bilal Beyazit ve Arif Kocaman kart cezası. Macid Hosseini ise sakat. Kasımpaşa’da Claudio Winck, Kenneth Omeruo ve Aytaç Kara’nın kart cezalısı. 

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Mehdi Bourabia, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Ben Ouannes, Sadık Çiftpınar, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Dries Saddiki, Haris Hajradinovic, Oğulcan Çağlayan, Mamado Fall, Nuno Da Costa

İddaa Tahmini

Kayserispor’da kazanamama serisi 3 maça çıktı. Süper Lig’de milli araya Alanyaspor deplasmanında 1-0’lık mağlubiyet ile giren Kayserispor düşüşe geçmiş durumda. Kasımpaşa’da son dönemde iyi sonuçlar alamıyor. Son 5 haftada sadece 1 kez kazanabildiler ve Avrupa umutları zora girdi. Milli maç arasından önceki hafta Galatasaray’a 4-3 kaybettiler. Son haftalarda kalelerini gole kapatamıyorlar. Gollü bir 90 dakika bekliyorum. Hem Kayserispor hem de Kasımpaşa skor üretir

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…