Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Trabzonspor İddaa Tahmini 03.04.2024

Trendyol Süper Lig’de son 4 maçını kaybetmeyen Konyaspor evinde, Trabzonspor’u konuk edecek. Zorlu mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Konyaspor ile Trabzonspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Konyaspor galibiyetinin 3.58, beraberlik tercihinin 3.58, Trabzonspor galibiyetinin ise 2.17 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde KGVAR tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Konyaspor 4 Maçtır Kaybetmiyor 

Konyaspor’un Süper Lig’de kümede kalma umutları devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta Fatih Karagümrük’e konuk olan Yeşil Beyazlılar mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Takımın başına Fahrudin Omerovic’in gelişinin ardından iyi bir hava yakaladılar ve son 4 maçını da kaybetmediler. Son 4 maçlık süreçte ise 8 puan topladıklarını belirtelim. Süper Lig’de düşme hattının 2 puan üzerinde yer alan Konyaspor bu hafta Trabzonspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da Muhammet Demir ve Yasir Subaşı’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Trabzonspor’da Avrupa Hesapları 

Trabzonspor Süper Lig’de milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Abdullah Avcı’nın ekibi taraftarı önünde konuk ettiği Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup oldu. Mağlubiyetin ardından maç sonunda da istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Süper Lig’de 3. Sırada bulunan Bordo Mavililer en yakın takipçisİ Beşiktaş’ın 3 puan önünde. Avrupa’ya katılma hesapları yapan Trabzonspor Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet aldı. Bu hafta Konyaspor deplasmanında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen ve Paul Onuachu sakat. Enis Destan ise kart cezalısı. 

Konyaspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Konyaspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Muhammet Demir ve Yasir Subaşı’nın sakatlıkları devam ediyor. Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen ve Paul Onuachu sakat. Enis Destan ise kart cezalısı. 

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Jakub Slowik, Ahmet Oğuz, Teenage Hadebe, Filip Damjanovic, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Alessane Ndao, Sokol Cikalleshi

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Thomas Meunier, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Taxiarchis Fountas, Enis Bardhi, Trezeguet

İddaa Tahmini

Konyaspor Süper Lig’de yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Milli aradan önceki hafta Fatih Karagümrük deplasmanında 1-1 berabere kalan Omerovic’in ekibi son 4 haftada 8 puan toplayarak kümede kalma umutlarını koruyor. Trabzonspor ise derbide Fenerbahçe’den puan alamadı. Mücadeleyi iç sahada 3-2 kaybettiler. Süper Lig’de 3. Sıradalar ve Avrupa umutları sürüyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gollere yönelmekte fayda var. Konyaspor son haftalarda üretken. Trabzonspor’da bugün karşılık verecektir. İki takımdan da gol bekliyorum. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…