Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Adana Demirspor İddaa Tahmini 03.04.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanan Fenerbahçe evinde, Adana Demirspor’u ağırlayacak. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Fenerbahçe bugün Adana Demirspor karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Fenerbahçe galibiyetine 1.33, beraberlik tercihine 6.29, Adana Demirspor galibiyetine 9.35 oran veriyor. Bets10 sitesinde Fenerbahçe 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Fenerbahçe 5 Maçtır Kazanıyor 

Fenerbahçe Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. İsmail Kartal’ın ekibi milli maç arasından önceki hafta Trabzonspor deplasmanına konuk oldu ve mücadeleyi 3-2 kazanarak zirve takibini sürdürdü. Fred ve Batshuayi’nin golleriyle 3-2 kazanan Fenerbahçe galibiyet serisini de 5 maça çıkarttı. Son 5 haftada 15 puan toplayan Sarı Lacivertliler ezeli rakibi Galatasaray’ın 2 puan gerisinde 2. Sırada yer alıyor. Bu hafta Kadıköy’de Adana Demirspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe’de Joshua King, Ferdi Kadıoğlu ve Luan Peres sakat olan isimler. Fred’in ise durumu belirsiz.

Adana Demirspor Sürpriz Peşinde 

Adana Demirspor Süper Lig’de son 3 haftadır mağlubiyet yaşamıyor. Hikmet Karaman’ın öğrencileri milli maç arasından önceki hafta sonu Sivasspor ile karşı karşıya gelmiş ve mücadeleden 4-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Youcef Atal’ın etkili performansı ile 3 puanı alan Adana Demirspor son haftalarda olumlu sinyaller veriyor. Süper Lig’de oynadıkları son 3 maçta 7 puan toplayan Adana Demirspor bu hafta Kadıköy’de Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da Youcef Atal kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Fenerbahçe – Pendikspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Joshua King, Ferdi Kadıoğlu ve Luan Peres sakat olan isimler. Fred’in ise durumu belirsiz. Adana Demirspor’da Youcef Atal kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Adana Demirspor'nun ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Dorukhan Toköz, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Milad Mohammadi, Tayfun Aydoğan, Edouard Michut, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Steven Mendoza

İddaa Tahmini

Fenerbahçe olaylı derbide 3 puanı kaptı. Trabzonspor deplasmanından 3-2’lik galibiyet ile dönen Sarı Lacivertliler şampiyonluk umutlarını sürdürüyor. Son 5 maçını kazanan Fenerbahçe bu hafta Adana Demirspor karşısında da 3 puan arayacak. Adana Demirspor ise milli araya Sivasspor galibiyeti ile girdi. Rakibini 4-1 mağlup eden Hikmet Karaman’ın ekibi son 3 haftada 7 puan topladı ve çıkışta. Ancak karşılarında ligin en güçlü takımlarından biri var. Fenerbahçe’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Kadıköy’de en az 3 gol bularak 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: Fenerbahçe 2.5 ÜST, Oran ***

Bets10 Oranı: Fenerbahçe 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…