İddaa Tahminleri ve Analizleri

Bayer Leverkusen Fortuna Düsseldorf Maç Tahmini 03.04.2024

İddaa fikstüründe 3 Nisan Çarşamba akşamı bizleri bekleyen Almanya DFB Kupası Yarı Final mücadelesinde, Bayer Leverkusen evinde Fortuna Düsseldorf‘u konuk edecek. Saat 21:45’te başlayan mücadele, Spor SMART ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.15, beraberliğe 8.19, Fortuna Düsseldorf galibiyetine ise 18.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.20, KGYOK 1.65 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Durdurulamıyor

Bayer Leverkusen bu sezon Xabi Alonso direktörlüğünde adeta peri masalını yaşıyor. 3 kulvarda birden namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan ev sahibi, sezonun sonlarına gelinirken 3 kupa iddiasını sürdürüyor. Almanya Bundesliga’da bitime 7 hafta kala 4 maçtan galip çıkmaları halinde, diğer maçların sonuçlarını beklemeden tarihlerinde ilk kez Bundesliga şampiyonluğuna ulaşacaklar. En yakın rakibiyle puan farkını 13’e çıkaran ve milli aradan Hoffenheim galibiyetiyle dönen ekipte moraller yüksek. Bayer Leverkusen bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finalist, Almanya DFB Kupası’nda ise yarı finalist olmayı başardı. Final bileti için Düsseldorf’u sahasında konuk edecek olan ev sahibi, namağlup performansını 2. Bundesliga temsilcisine karşı sürdürmek istiyor.

Fortuna Düsseldorf’un İşi Zor

Fortuna Düsseldorf, son 7 haftada 2. Bundesliga’da namağlup bir performans sergileyerek Play Off hattındaki yerini korudu ve liderle arasındaki puan farkını 11’de tutmayı başardı. Son 3 haftada üst üste farklı galibiyetler elde eden Daniel Thioune ve öğrencileri, 3 maçtan 9 golle 9 puan toplamayı başardı. Maç başına 3 gol ortalamasıyla dikkat çeken konuk ekip, etkisini Almanya DFB Kupası’nda sürdürmek istiyor. Bu sezon kupa serüveninde yoluna emin adımlarla devam eden Düsseldorf, yarı final eşleşmesinde ise zor bir kura çekti. Illertisse, Unterhaching ve Magdeburg galibiyetlerinin ardından, 2. Bundesliga’nın lideri ST. Pauli’yi mağlup ettiler. Bu hafta 3 kulvarda birden yoluna yenilgisiz devam eden Bayer Leverkusen karşısına çıkacaklar. İşlerinin fazlasıyla zor olduğunu söyleyelim.

Bayer Leverkusen – Fortuna Düsseldorf Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Fortuna Düsseldorf Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Spor SMART ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Josip Stanisic, Edmond Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Amine Adli, Florian Wirtz, Robert Andrich, Granit Xhaka, Nathan Tella.

Düsseldorf’un ilk 11’i Belli mi?

Düsseldorf’un muhtemel kadrosu: Florian Kastenmeier, Andre Hoffmann, Jordy de Wijs, Ao Tanaka,Yannnik Engelhardt, Isak Johannesson, Nicolas Gavory, Christos Tzolis, Vincent Vermeij, Jona Niemiec, Emmanuel Iyoha.

İddaa Tahmini

Yarı Final eşleşmesi öncesi hem Bayer Leverkusen hem de Düsseldorf çok formda. Bayer Leverkusen 3 kulvarda birden şampiyonluk yaşayacak bir kadro kalitesine sahip olduğunu bu sezon 3 kulvarda namağlup performansıyla bizlere gösterdi. Düsseldorf ise 2. Bundesliga’nın son haftalarında ve DFB Kupası’nda kolay lokma olmadığını gösteren bir performans sergiledi. İki takımında zorlu 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.93

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.20

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 golle galip gelen Bayer Leverkusen, tüm kulvarlarda yoluna yenilgisiz devam ederken, DFB Kupası’nda final biletini cebine koydu. Ev sahibi maçta Düsseldorf’a gol şansı vermedi.