İddaa Tahminleri ve Analizleri

Fiorentina Atalanta İddaa Tahmini 03.04.2024

Fiorentina evinde Atalanta‘yı konuk edecek. İtalya Kupası Yarı Final Turu‘nun ilk maçı, 3 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise TRT Spor.

Hovarda, Fiorentina galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.45, Atalanta galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.31, beraberliğe 3.02, konuk ekibe ise 2.34 oran veriyor.

Fiorentina Evinde Kaybetti

UEFA Avrupa Konferans Ligi ve İtalya Kupası’nda geçen sezon finale kadar yükselmeyi başaran Fiorentina, bu sezon Konferans Ligi sahnesinde çeyrek final biletini, İtalya Kupası’nda ise yarı final biletini cebine koydu. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, bu kez iki kupa fırsatını birden kaçırmak istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftaya kadar 4 maç namağlup bir performans sergileyen Fiorentina, 3 beraberlik, 1 galibiyetle milli araya girdi. Milli ara dönüşünde ise geçtiğimiz hafta iç sahada Milan’ı konuk ettiler ve seri 2-1’lik mağlubiyetle sona erdi. Ligin 10. sırasına kadar gerileyen Fiorentina, gözünü yeniden İtalya Kupası ve Konferans Ligi’ne çevirdi. Atalanta eşleşmesinde ilk sınavını iç sahada verecek olan ev sahibi, kazanarak Gewiss deplasmanına avantajlı gitmek istiyor.

Atalanta Güven Tazeledi

Milli aradan galibiyetle dönmeyi başaran ve İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına son veren Atalanta ise bu sezon İtalya Kupası’nda yarı final, UEFA Avrupa Ligi’nde ise çeyrek final biletini cebine koydu. Milli ara öncesi son 4 haftayı lig fikstüründe 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, milli ara dönüşünde konuk olduğu Napoli deplasmanından 3-0’lık galibiyetle çıktı ve güven tazeledi. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan konuk ekip, bitime 8 hafta kala 50 puanla 6. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi umutlarını koruyan Atalanta, İtalya Kupası Yarı Final eşleşmesinin ilk maçında ise Fiorentina deplasmanına konuk olacak. Evine avantajlı bir skorla dönmek isteyen konuk ekip, milli ara dönüşü sergilenen futbolla moraller yerine geldi.

Fiorentina – Atalanta Maç Bilgileri

Fiorentina – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Nikola Milenkovic, Michael Kayode, Luca Ranieri, Cristiano Biraghi, Arthur, Nicolas Gonzalez, Bonaventura, Mandragora, Andrea Belotti, Jonathan Ikone.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Matteo Ruggeri, Berat Djimsiti, Sead Kolasinac, Ademola Lookman, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Mario Pasalic, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

İddaa Tahmini

İtalya Kupası’nda adım adım finale gidiliyor. Fiorentina bu sezon Konferans Ligi  ve İtalya Kupası’nda son derece etkili oldu. Atalanta ise İtalya Kupası ve Avrupa Ligi’nde etkili olmayı başardı. Lig kapsamında karşı karşıya geldikleri maçta tam 5 gol atılmıştı. Final bileti için ilk maçtan avantajlı ayrılmak isteyen iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina evinde Rolando Mandragora’nın golüyle kazandı. Mücadelenin 90 dakikasından te gol sesi çıkarken, Fiorentina final yolunda önemli bir avantaj elde etti. Atalanta’nın ise bu sonucun ardından rövanşta kazanmaktan başka şansı kalmadı.