İddaa Tahminleri ve Analizleri

PSG Rennes İddaa Tahmini 03.04.2024

3 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:10’da sahne alacak olan Fransa Kupası Yarı Final eşleşmesinde, PSG ile Rennes karşı karşıya gelecek. Dev maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 5.

Rexbet, PSG galibiyetine 1.43, beraberliğe 4.90, Rennes galibiyetine ise 7.20 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.55, 2.5 Alt 2.45 oran kazandırıyor.

PSG Etkisinden Ödün Vermiyor

Milli ara dönüşünde Vélodrome deplasmanında Marsilya’yı Vitinha ve Gonçalo Matias Ramos’un golleriyle mağlup eden PSG, son 22 haftada mağlubiyet yüzü görmedi. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Luis Enrique ve öğrencileri, bitime 7 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 12’de tutmaya devam etti. Şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalayan PSG, son 2 haftada Montpellier ve Marsilya’yı mağlup etmeyi başarırken, rakip filelere tam 8 gol gönderdi. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Fransa Kupası’nda da yoluna devam etmeyi başaran PSG, Luis Enrique yönetiminde bu sezon aradığı istikrarı buldu. Geçen sezonda Fransa Ligue 1’de şampiyonluk yaşayan ev sahibi, buna rağmen teknik adam değişikliğine gitti ve hedefinin 3 kupa olduğunu bizlere gösterdi. Fransa Kupası Yarı Final Turu’nda Rennes ile karşı karşıya gelecek PSG, hem sezon genelinde sergilediği performans hem de milli ara dönüşünde aldığı galibiyetle, turun favorisi.

Rennes Aradan Mağlubiyetle Döndü

Fransa Ligue 1’in 27. haftasında Strasbourg deplasmanına konuk olan Rennes, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Üst sıralara yetişmeye çalışan konuk ekip, düşme hattındaki rakibine karşı iyi bir sınav veremedi. Milli ara öncesinde alınan Marsilya galibiyeti Rennes cephesinde moralleri yerine getirirken, yeniden sahalara mağlubiyetle dönen konuk ekip, son haftalarda istikrardan uzak kaldı. 27 hafta sonunda 39 puanla 8. sırada kendisine yer bulan Rennes, Fransa Kupası’nda ise yarı finalistler arasında yer alıyor. Avrupa bileti için mücadele eden konuk ekip, ligde üst sıralardan uzak kalırken, Fransa Kupası’nı kazanması halinde Avrupa biletini cebine koyabilir. Bu sezon PSG ile 2 kez karşı karşıya gelen Rennes, rakibine karşı 2 maçta 5 puan kaybetti. Fransa Ligue 1’in lideri karşısında zorlu bir sınav verecek olan Julien Stephan ve öğrencileri, Parc des Princes deplasmanından sürpriz bir galibiyet çıkarmak istiyor.

PSG – Rennes Maç Bilgileri

PSG – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22:10’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Nordi Mukiele, Lucas Hernandez, Vitinha, Danilo Pereira, Fabian Ruiz, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Manuel Ugarte, Mbappe, Bradley Barcola.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Warmed Omari, Guela Doue, Jeanuël Belocian, Arthur Theate, Desire Doue, Enzo Le Fee, Martin Terrier, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, bu hafta Fransa Kupası’nda final bileti için mücadele edecek. Rennes karşısında izleyeceğimiz Luis Enrique ve öğrencileri, milli aradan Marsilya galibiyetiyle döndü ve güven vermeye devam etti. PSG taraftarı önünde kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Kupası’nda final biletini cebine koyan takım PSG oldu. Ev sahibi Rennes engelini Mbappe’nin tek golüyle geçerken, Fransa Kupası’nda zafere bir adım daha yaklaştı. Tek golle kazanan PSG, Rennes karşısında bizleri yanıltmadı.