Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Samsunspor Pendikspor Bahis Tahmini 04.04.2024

Trendyol Süper Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Samsunspor iç sahada, Pendikspor’u konuk ediyor. Karşılaşam saat 20.30’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Samsunspor ile Pendikspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Samsunspor galibiyetine 1.93, beraberlik tercihine 3.73, Pendikspor galibiyetine ise 4.28 verildiğini görüyoruz.

Samsunspor Favori Taraf 

Samsunspor Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Markus Gisdol’un ekibi milli maç arasından önceki hafta Hatayspor deplasmanına konuk olmuş ve mücadeleden 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de özellikle dış saha maçlarında puan kayıpları yaşamaya başladılar. İç sahada ise üst üste galibiyetler alan Samsunspor bu hafta Pendikspor’u konuk edecek. Taraftarı önünde oynadığı son 3 maçı da kazanan Samsunspor, Pendikspor karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da Lubomir Satka’nın sakatlığı sürüyor. Emre Kılınç ise kart cezalısı. 

Pendikspor’dan 3 Puan 

Pendikspor Süper Lig’de milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada İstanbulspor’u konuk eden Pendikspor karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. İbrahim Üzülmez yönetiminde ilk kez 3 puan sevinci yaşayan Pendikspor kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Süper Lig’de düşme hattında bulunan Pendikspor bu hafta Samsunspor’un konuğu olacak. 16. Sıradaki Konyaspor’un 4 puan gerisinde bulunan Pendikspor’un bugün alacağı 1 puanın bile önemi büyük. Karşılaşma öncesinde Pendikspor’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Samsunspor – Pendikspor Maç Bilgileri

Samsunspor – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 2 kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Samsunspor’da Lubomir Satka’nın sakatlığı sürüyor. Emre Kılınç ise kart cezalısı. 

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Ercan Kara

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Serkan Asan, Welinton, Alpaslan Öztürk, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Fredrik Midtsjö, Gökcan Kaya, Abdoulay Diaby, Badou Ndiaye, Mame Thiam

İddaa Tahmini

Samsunspor alt sıralarda yer alıyor. Düşme hattının 5 puan önündeler ama hala baskı altındalar. Milli araya Hatayspor deplasmanında 3-0’lık mağlubiyet ile girdiler. Pendikspor ise İstanbulspor’u uzatma dakikalarında 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptı ama bu hafta işler zor. Samsunspor iç sahada iyi sonuçlar alan bir takım. Gisdol’un ekibi taraftarı önünde oynadığı son 3 maçı da kazandı. Bu hafta Pendikspor karşısında da kazanarak alt sıralardan uzaklaşırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.93

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…