Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Beşiktaş İddaa Tahmini 04.04.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Beşiktaş deplasmanda, Başakşehir’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.30’da Beın Sport 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Başakşehir ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Başakşehir kazanır 2.57, beraberlik 3.49, Beşiktaş kazanır ise 2.91 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Başakşehir Puansız Döndü 

Başakşehir Süper Lig’de milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Ankaragücü deplasmanına konuk olan Çağdaş Atan’ın ekibi mücadeleyi 2-1 kaybetti. Bu yenilgi ile 3 maçlık galibiyet serileri de sona ermiş oldu. Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettirmek isteyen Başakşehir bu hafta çok kritik bir maça çıkacak. Kaybetmeleri halinde 4. Sıra umutları azalacak ama kazanırlarsa, Beşiktaş ile puan farkın 1’e inecek. Son haftalarda özellikle hücumda üretken olan Başakşehir, Beşiktaş karşısında 3 puan peşinde. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı sürüyor. Deniz Türüç ise kart cezalısı. 

Beşiktaş Evinde Kaybetti 

Beşiktaş’ta moraller bozuk. Süper Lig’de milli maç arasından önceki hafta Antalyaspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş’ın kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Vodafone Park’ta Antalyaspor’a 2-0 kaybeden Beşiktaş kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Fernando Santos yönetiminde üst üste 3 maçtır kaybeden Beşiktaş bu puan kayıplarına rağmen 4. Sıradaki yerini korudu. Bu hafta Başakşehir deplasmanına konuk olacak Beşiktaş ilk 4 yarışı açısından çok önemli bir maça çıkacak. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Alex Oxlade Chamberlain, Tayfur Bingöl, Salih Uçan ve Amir Hadziahmetovic’in sakatlıkları sürüyor. 

Başakşehir – Beşiktaş Maç Bilgileri

Başakşehir – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı sürüyor. Deniz Türüç ise kart cezalısı. Beşiktaş’ta Alex Oxlade Chamberlain, Tayfur Bingöl, Salih Uçan ve Amir Hadziahmetovic’in sakatlıkları sürüyor. 

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Serdar Gürler, Krzysztof Piatek

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Rachid Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Başakşehir’in 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Ankaragücü deplasmanında 2-1 kaybeden Çağdaş Atan’ın öğrencileri Avrupa yarışında yara aldı. Beşiktaş ise yokları oynuyor. Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler alan Siyah Beyazlılar son 3 maçını kaybetti. Milli araya Vodafone Park’ta Antalyaspor mağlubiyeti ile girdiler. Zor bir maç. İki takımda Avrupa’ya oynuyor ve kazanma hedefindeler. Gollü bir maç beklentim var. 90 dakika sonunda en az 3 gol atılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.69

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…