İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Torino Maç Tahmini 06.04.2024

İtalya Serie A Ligi‘nin küme düşme hattından kurtulmayı başaramayan Empoli ile üst sıralara yetişmeye çalışan Torino karşı karşıya gelecek. 6 Nisan Cumartesi akşamı 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Carlo Castellani Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Empoli galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.20, Torion galibiyetine ise 2.32 oran belirlemiş durumda.

Empoli 4 Haftadır Mağlup

Empoli cephesinde Davide Nicola etkisi kısa sürdü. İtalya Serie A Ligi’nin ilk 20 haftasının 17’sinde puan kaybeden ve teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kalan Empoli, göreve Nicola geldikten sonra 6 hafta boyunca maç kaybetmedi. 6 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan toplamayı başaran ve düşme hattından kurtulan ev sahibi, son 4 haftada aldığı üst üste mağlubiyetlerle yeniden küme düşme hattının içerisine girmek zorunda kaldı. Son 4 haftada skor dahi üretemeden Cagliari, Milan, Bologna ve İnter’e karşı mağlup olan Empoli, bu hafta iç sahada Torino’yu konuk edecek. Milli aradan iyi bir geri dönüş yapamayan ev sahibi, Torino karşısında puan kayıplarına son vermek ve düşme hattından kurtulmak istiyor.

Torino Üst Sıraları Bırakmadı

Torino son haftalarda yükselişte. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara öncesi 3 hafta boyunca maç kaybetmeyen Ivan Juric ve öğrencileri, milli aradan ise galibiyetle döndü. Fiorentina ve Napoli beraberliklerinin ardından, son 2 haftada Udinese ve Monza’yı mağlup etmeyi başardı. 4 maç sonunda kalesinde sadece 1 gole izin veren Torino, özellikle sezonun ikinci yarısıyla birlikte, savunma etkisiyle dikkat çekti. Son 8 haftaya girerken bütün sezon üst sıralara yetişmeye çalışan konuk ekip, 30 haftadan 11 galibiyet, 11 beraberlik, 8 mağlubiyetle 44 puan topladı. Avrupa potasından 6 puan uzaklıkta yer alan Torino, bu hafta Empoli deplasmanında galibiyet arayacak.

Empoli – Torino Maç Bilgileri

Empoli – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli cephesinde Tyronne Ebuehi’nin sakatlığı devam ediyor. Torino’da ise Ivan Ilic, Gvidas Gineitis, Koffi Djidji ve Perr Schuurs’un sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Bartosz Bereszynski, Ardian Ismajli, Jacopo Fazzini, Youssef Maleh, Liberato Cacace, Szymon Zurkowski, Nicolo Cambiaghi, Alberto Cerri, Emanuel Gyasi.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Raoul Bellanova, Nikola Vlasic, Mergim Vojvoda, Karol Linetty, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam eden Torino, son 4 haftadan 8 puan topladı. Avrupa bileti için son 8 haftada mücadele edecek olan Torino, kazanmaya Empoli deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.99

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.32

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda 90 dakika boyunca harika bir hücum performansı ortaya koydu. Mücadele tam anlamıyla gol düellosuna sahne olurken, Empoli 3 golle kazanıp, Torino ise 2 golle mağlup olmaktan kurtulamadı.