sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 06.04.2024

Almanya Bundesliga’da son 7 haftaya girilirken, zirve yarışın yakından ilgilendiren ve 6 Nisan Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Heidenheim – Bayern Münih: H2, 1.50 (iddaa) – 1.89 (Bets10); Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Heidenheim, Almanya Bundesliga’nın son 6 haftasında puan kayıplarına engel olamadı. Milli ara dönüşünde kayıplara devam eden ev sahibi, konuk olduğu Stuttgart deplasmanından 3-3’lük beraberlikle döndü. Son 6 haftayı 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Heidenheim cephesinde, düşme hattıyla puan farkı tek hanelere inmek üzere. Stuttgart gibi formda bir rakip karşısında sahadan iyi bir sonuçla ayrılmayı başarmalarına karşın, devam eden galibiyet hasretiyle Heidenheim cephesinde moraller bozuk. Frank Schmidt’in öğrencileri, düşme hattının 10 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta evlerinde Bayern Münih’i ağırlayacak olan Heidenheim, sezonun ilk yarısında Bayern’e deplasmanda 4-2 mağlup olmuştu. Bitime 7 hafta kala Thomas Tuchel ve öğrencilerinin zirveyle arasındaki puan farkı 13’e kadar yükseldi. Geçtiğimiz hafta Der Klassiker’den 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan Bayern Münih cephesinde, hem kaçan şampiyonluk hem de 10 yıl sonra iç sahada Dortmund’a karşı alınan mağlubiyet moralleri bozdu. Mainz 05 karşısında aldığı 8-1’lik, Darmstadt 98 karşısında ise aldığı 5-2’lik galibiyetle milli ara öncesi lige damga vurmayı başaran Bayern Münih, milli aradan ise iyi bir geri dönüş yapamadı. 2. sıradaki yerini dahi tehlikeye atan Tuchel ve öğrencileri, 3. sıradaki Stuttgart’ın sadece 3 puan üzerinde yer alıyor. Derbi mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmak ve bitime 7 hafta kalırken 2. sıradaki yerini korumak isteyen Bayern Münih, bu hafta Heidenheim karşısına çıkacak. 6 haftadır maç kazanamayan rakibe puan kaptırmak istemiyorlar. Almanya Bundesliga’da 2. sıradaki yerini dahi tehlikeye atan Bayern Münih, derbi yenilgisini unutturmak istiyor. Tuchel ve öğrencileri, bu hafta milli ara öncesindeki etkisine geri dönmeyi başaracak ve deplasmandan rahat bir galibiyet çıkaracaktır.

Dortmund – Stuttgart: İY 0, 2.29 (iddaa) – 2.50 (Bets10); Almanya Bundesliga’da 4 haftadır kazanan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise çeyrek finalistler arasında yer alan Borussia Dortmund, milli aradan derbi galibiyetiyle döndü. Milli ara öncesinde Union Berlin, Werder Bremen ve Frankfurt karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Edin Terzic’in öğrencileri, milli ara dönüşünde Bayern Münih deplasmanına konuk oldu. Ezeli rakibine deplasmanda tam 10 yıldır mağlup etmeyi başaramayan Sarı Siyahlılar, bu kötü seriye 2-0’lık galibiyetle son verdi. Der Klassiker’den istediğini alan Dortmund cephesinde, galibiyeti getiren goller Karim Adeyemi ve Julian Ryerson’dan geldi. Son 7 haftada şampiyonluk umutları kalmayan Dortmund, 2. sıra için mücadele edecek. Ev sahibi Bayern Münih galibiyetinin ardından 2. sıra ile puan farkını 7’ye indirirken, bu hafta 3. sıradaki Stuttgart ile karşı karşıya gelecek. Bu hafta karşı karşıya gelecekleri rakiple aralarında ise sadece 4 puan fark bulunuyor. Almanya Bundesliga’da tam 9 haftadır bileği bükülmeyen Stuttgart, 3. sıradaki yerini korumaya devam ediyor. Bitime 7 hafta kala, Stuttgart bu sezon ilk 27 haftanın en sürpriz performanslarından birini ortaya koydu ve Sebastian Hoeness direktörlüğünde sezonun geri kalanı için UEFA Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele edecek. Son 9 haftayı 7 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Stuttgart, milli ara dönüşünde Heidenhiem ile 3-3 berabere kaldı. İç sahada 2-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ve 2-0 geriye düşen konuk ekip, mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldu. 27 haftadan 18 galibiyet çıkarmayı başaran, rakip fileleri ise tam 63 kez havalandırmayı başaran Stuttgar,t rüya gibi bir sezon geçiriyor. Etkisini son haftalara taşımayı başaran konuk ekipte, Sehrou Guirassy çıktığı 27 maçta attığı 23 gol ve yaptığı 25 asistle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu hafta en yakın takipçisi Dortmund karşısına çıkacak olan Stuttgart, seriyi deplasmanda sürdürmek istiyor. Son 4 haftanın tamamında kazanan Dortmund, 3. sıra takibini sürdürüyor. Son 9 haftada maç kaybetmeyen Stuttgart ise rakibinin puan farkını kapatmasına izin vermedi. İki yakın rakip Bundesliga’da bitime 7 hafta kala karşı karşıya geliyor. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki formda takımında birbirlerine ilk yarıda üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

Union Berlin – Bayer Leverkusen: MS 2, 1.38 (iddaa) – 1.60 (Bets10); Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Union Berlin, bu hafta namağlup lider Bayer Leverkusen’i konuk edecek. 27 haftalık fikstürü 8 galibiyet, 5 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, son 7 haftaya 29 puanla 12. sırada giriyor. Düşme potasıyla arasında 9 puan fark bulunan Union Berlin, sezona Urs Fischer önderliğinde istediği başlangıcı yapamazken, göreve Nenad Bjelica’nın gelmesiyle birlikte rahat bir nefes aldı. Düşme hattıyla puan farkını çift hanelere çıkarmak isteyen Union Berlin, milli ara öncesinde Werder Bremen karşısında sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılırken, milli ara dönüşünde ise Frankfurt ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Bu hafta lige damga vuran Bayer Leverkusen’e karşı yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkarmak için mücadele edecekler. Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga ve DFB Kupası’nda galibiyetlerine devam eden Bayer Leverkusen, bu sezon Xabi Alonso yönetiminde mağlubiyet yüzü görmedi. Tüm kulvarlarda şampiyonluk iddiasına devam eden Bayer Leverkusen, hafta sonu Hoffenheim’ı mağlup etmeyi başarırken, hafta içinde ise Düsseldorf’u mağlup ederek, DFB Kupası’nda final biletini cebine koydu. Almanya Bundesliga’da bitime 7 hafta kala 4 maçtan galip çıkmaları halinde, diğer maçların sonuçlarını beklemeden tarihlerinde ilk kez Bundesliga şampiyonluğuna ulaşacaklar. En yakın rakibiyle puan farkını 13’e çıkaran konuk ekip, 27 haftalık fikstürü 23 galibiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. Son 8 haftanın tamamında kazanmayı başaran Bayer Leverkusen, tarih yazıyor. Güven vermeye devam eden Xabi ve öğrencileri, bu hafta seriyi Union Berlin deplasmanında sürdürmek istiyor. Ligin namağlup lideri Bayer Leverkusen, adım adım şampiyonluğa yürüyor. Yakın rakipleriyle puan farkını açmaya devam eden abi Alonso ve öğrencileri, son 8 haftanın tamamında kazandı. Milli ara dönüşü galibiyetlerine devam eden Bayer Leverkusen, yeniden sahadan galibiyetle ayrılmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.74

Bets10 Bahis Oranı: 7.56