sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 06.04.2024

İddaa fikstüründe 6 Nisan Cumartesi akşamı bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Roma – Lazio: KGVAR, 1.67 (iddaa) – 30.00 (Bets10); Roma cephesinde Daniele De Rossi etkisi devam ediyor. Jose Mourinho ile yolları ayırdıktan sonra genç teknik adamına güvenen ev sahibi, son  haftada namağlup bir performans grafiğiyle dikkat çekerken, Rossi göreve geldikten sonraki 9 haftada ise sadece Serie A lideri İnter karşısında mağlubiyet aldılar. Son 6 haftayı 4 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, milli ara öncesinde Sassuolo’ya karşı 1-0’lık galibiyete imza atarken, milli ara dönüşünde ise Lecce ile golsüz berabere kaldı. Son 9 haftada rakip fileleri tam 25 kez havalandırarak müthiş bir hücum performansı ortaya koyarken, kalesinde ise sadece 11 gole izin verdi. Aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi’nde etkisini sürdüren Roma, çeyrek finalistler arasında yer alıyor. Son haftaların formda takımı Roma bu hafta Derby della Capitale’de galibiyet arayacak. Lazio göreve Igor Tudor geldikten sonra kazanmaya başladı. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya kadar istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 Turu’na kadar yükseldi ve Sarri ile yola devam etti. Devler sahnesinde yaşanan vedanın ardından çareyi teknik adam değişikliğinde arayan ve göreve Igor Tudor’u getiren Lazio, Frosinone ve Juventus engellerini 3 puanla geçti. Juventus derbisinde iyi savunma performansıyla dikkat çeken konuk ekip, Adam Marusic’in son dakika golüyle 3 puanı cebine koydu. Bitime 8 hafta kala 46 puanla ligin 7. sırasında kendisine yer bulan Lazio, bu hafta ise Derby della Capitale’de galibiyetlerine devam etmek istiyor. Roma’ya karşı bu sezon Serie A Ligi kapsamında berabere kalıp, İtalya Kupası kapsamında ise galip gelmeyi başardılar. Roma göreve Rossi geldikten sonra Lazio ise Tudor göreve geldikten sonra yükselişe geçti. Galibiyetlerine Derby della Capitale’de devam etmek isteyen Roma ve Lazio’nun, bu hafta 3 puan hedefine ulaşamasa dahi, dev maçta en azından skor üretmeyi başaracağını ve galibiyet adına iyi bir futbol sergileyeceğini düşünüyoruz.

Milan – Lecce: KGVAR, 1.83 (iddaa) – 2.05 (Bets10); Milan, hem İtalya Serie A Ligi’nde hem de UEFA Avrupa Ligi’nde galibiyetlerine devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi hayalleri kısa süren Stefano Pioli ve ekibi, UEFA Avrupa Ligi’nde aldıkları Son 16 Play Off ve Son 16 galibiyetleriyle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri haline geldi. Tarihlerinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Finalistler arasına giren Milan, İtalya Serie A Ligi’nde ise üst üste 3 maçtan galibiyetle çıkarak zirvenin en yakın takipçisi olarak milli araya moralli girdi. Milli ara öncesinde Lazio, Empoli ve Hellas Verona’yı mağlup etmeyi başaran ev sahibi, milli ara dönüşünde ise geçtiğimiz hafta Fiorentina’yı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Aranın ardından etkisine kaldığı yerden devam eden Milan’ın, zirveyle arasında 14 puan fark bulunuyor. Son 8 haftada 2. sıradaki yerini korumak isteyen Milan, en yakın takipçisinin ise 6 puan üzerinde yoluna devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftaya girilirken, bu hafta Milan deplasmanına konuk olacak olan Lecce’nin, küme düşme hattıyla arasında 4 puan fark bulunuyor. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, 2 hafta önce teknik adam değişikliğine gitti. Göreve Luca Gotti geldikten sonra, Salernitana deplasmanından 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran, milli ara dönüşünde ise Roma ile golsüz berabere kalan konuk ekip, son 180 dakikada iyi savunma performansıyla dikkat çekti. Teknik adam değişikliğinin ardından savunma zafiyetlerine son vermeyi başaran Lecce, yeni hocasıyla yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Bu hafta Milan deplasmanında izleyeceğimiz konuk ekip, sezonun ilk yarısında güçlü rakibiyle iç sahada 2-2 berabere kalmayı başarmıştı. Düşme hattıyla puan farkını korumak isteyen Lecce, liderin en yakın takipçisinden en az 1 puan almak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftanın tamamında kazanan, sezon genelinde ise liderin ardından en iyi performansı sergileyen Milan ile kümede kalma mücadelesi veren ve son 2 haftadan yeni hocasıyla 4 puan toplayan Lecce karşı karşıya geliyor. Son haftalarda etkili olan iki takımında, karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyoruz.

Empoli – Torino: MS 2, 1.99 (iddaa) – 2.32 (Bets10); Empoli cephesinde Davide Nicola etkisi kısa sürdü. İtalya Serie A Ligi’nin ilk 20 haftasının 17’sinde puan kaybeden ve teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kalan Empoli, göreve Nicola geldikten sonra 6 hafta boyunca maç kaybetmedi. 6 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan toplamayı başaran ve düşme hattından kurtulan ev sahibi, son 4 haftada aldığı üst üste mağlubiyetlerle yeniden küme düşme hattının içerisine girmek zorunda kaldı. Son 4 haftada skor dahi üretemeden Cagliari, Milan, Bologna ve İnter’e karşı mağlup olan Empoli, bu hafta iç sahada Torino’yu konuk edecek. Milli aradan iyi bir geri dönüş yapamayan ev sahibi, Torino karşısında puan kayıplarına son vermek ve düşme hattından kurtulmak istiyor. Torino son haftalarda yükselişte. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara öncesi 3 hafta boyunca maç kaybetmeyen Ivan Juric ve öğrencileri, milli aradan ise galibiyetle döndü. Fiorentina ve Napoli beraberliklerinin ardından, son 2 haftada Udinese ve Monza’yı mağlup etmeyi başardı. 4 maç sonunda kalesinde sadece 1 gole izin veren Torino, özellikle sezonun ikinci yarısıyla birlikte, savunma etkisiyle dikkat çekti. Son 8 haftaya girerken bütün sezon üst sıralara yetişmeye çalışan konuk ekip, 30 haftadan 11 galibiyet, 11 beraberlik, 8 mağlubiyetle 44 puan topladı. Avrupa potasından 6 puan uzaklıkta yer alan Torino, bu hafta Empoli deplasmanında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam eden Torino, son 4 haftadan 8 puan topladı. Avrupa bileti için son 8 haftada mücadele edecek olan Torino, kazanmaya Empoli deplasmanında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 6.08

Bets10 Bahis Oranı: 142.68